FOLLOW US: facebook twitter

Ακυρώνεται για λόγους υγείας η θεατρική παράσταση στην Μέλισσα

Ημερομηνία: 19-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Λόγω ασθένειας του πρωταγωνιστή, ακυρώνεται η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 21 Ιουλίου, θεατρική παράσταση στην Τ.Κ Μέλισσας από το Άρμα Θέσπιδος με το έργο του Αλέξανδρου Ρίζου Ραγκαβή «του Κουτρούλη ο Γάμος”.


Η πρόεδρος της Τ.Κ Μέλισσας κ. Αλεξάνδρα Λυκοκανέλλου έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι

Προ ολίγου ενημερώθηκα από τους υπεύθυνους του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας ότι η προγραμματισμένη θεατρική παράσταση της Παρασκευής 21 Ιουλίου στην πλατεία της Μέλισσας δυστυχώς ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ, λόγω ξαφνικής ασθένειας της ηθοποιού, πρωταγωνίστριας του έργου.

Αφού ευχηθούμε ολόψυχα τα περαστικά στην ηθοποιό για να επανέλθει σύντομα στην Θεατρική της Ομάδα, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την κατανόησή σας στο αιφνιδιαστικό αλλά ανυπέρβλητο, για λόγους υγείας, πρόβλημα.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλες & όλους εσάς που είστε η πηγή έμπνευσης μου, αλλά και η δύναμή μου, στηρίζοντας τις δράσεις μας εδώ στο απομακρυσμένο αλλά φιλόξενο χωριό μας, κάτι που έχετε αποδείξει συγκινητικά πολλές φορές μέχρι τώρα.

Θα συνεχίσουμε ενημερώνοντας σας για άλλες δράσεις που ακολουθούν. Εσείς μας οδηγείτε και μας δίνετε δύναμη σε αυτό τον αγώνα ανάδειξης και εξωστρέφειας του χωριού μας! Για μένα αλλά και την κοινότητά μας είστε πολύτιμοι συνεργάτες και πάνω απ’ όλα φίλοι! Η φιλόξενη αγκαλιά της Μέλισσας, θα είναι πάντα ζεστή και ορθάνοιχτη για όλες κι όλους εσάς!

Με αγάπη και εκτίμηση,

Αλεξάνδρα Λυκοκανέλλου, Πρόεδρος κοιν.Μελισσας. “


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot