FOLLOW US: facebook twitter

Άκαρπη και γεμάτη υποσχέσεις η συνάντηση Παθολόγων και Διοικητή 6η ΥΠΕ

Ημερομηνία: 05-03-2021 | Συντάκτης:
Δέσμευση Καρβέλη ότι θα στείλει γιατρούς και θα φροντίζει να διορθωθούν οι “συμπεριφορές”

Υποσχέσεις ότι θα στηριχθεί ο Παθολογικός τομέας με γιατρούς αλλά και με την εμπλοκή των τριών Πνευμονολόγων (δυο μόνιμων και ενός με μπλοκάκι) έδωσε χθες ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης στους δυο Παθολόγους του Νοσοκομείου Πύργου Κωνσταντίνο Αλεξόπουλο και Θεοδώρα Νικολοπούλου.

Στη διάρκεια της συνάντησης τους, υποστήριξε ότι θα φροντίσει ο ίδιος ώστε να “αλλάξουν οι αρνητικές συμπεριφορές” και πως με δική του πρωτοβουλία θα επιδιώξει να αποσυρθούν οι μηνύσεις.

Αρχικά, ζήτησε να ενημερωθεί για το τι ακριβώς συμβαίνει στο Νοσοκομείο Πύργου, δηλώνοντας ότι μέχρι τώρα δε γνώριζε την έκταση των προβλημάτων και ακόμα πως δεν είχε ενημερωθεί από τη Διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας για τις ελλείψεις και τα προβλήματα στην κάλυψη των εφημεριών. Και επίσης, ότι ποτέ δεν είχε λάβει κάποιο έγγραφο από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Πύργου, παρά μόνο τον προηγούμενο μήνα τότε που έλαβε αναρρωτική άδεια η Παθολόγος, όπου και μερίμνησε στέλνοντας γιατρό για την κάλυψη της εφημερίας. Το ίδιο είπε πως θα πράξει και αυτό το μήνα τις μέρες που υπάρχει εφημεριακό κενό.

Οι γιατροί επισήμαναν πως η συγκεκριμένη συνάντηση θα έπρεπε να είχε πραγματοποιηθεί πριν 4 μήνες  όταν εγγράφως και τηλεφωνικώς ζητούσαν ραντεβού και λάμβαναν ως απάντηση ότι ο Διοικητής της 6ης Υπε είναι “πλήρους ατζέντας”. Ο κ. Καρβέλης, τους δήλωσε πως δεν ενημερώθηκε ποτέ για το αίτημα τους και τους διαβεβαίωσε πως θα στείλει κλιμάκιο ιατρών από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο μια φορά την εβδομάδα ώστε να τους βοηθά στην διεκπεραίωση των περιστατικών!

Όσον αφορά τις παραιτήσεις, αποσαφήνισαν ότι αυτές των κυρίων Μ. Καλαπόδη και Ε. Δρόσου είναι οριστικές ενώ όσον αφορά την Θ. Νικολοπούλου υπάρχουν και δεύτερες σκέψεις καθώς κατάγεται από την περιοχή- αρκεί όμως να υπάρξουν και οι κατάλληλες συνθήκες…

Ο κ. Καρβέλης έδειξε καλές προθέσεις και έδωσε αρκετές υποσχέσεις, οι οποίες απομένει να δούμε αν θα υλοποιηθούν… καθώς σύμφωνα με τους γιατρούς, επί της ουσίας η συνάντηση μόνο άκαρπη μπορεί να χαρακτηριστεί…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος