FOLLOW US: facebook twitter

Ακαδημία ΠΑΟ Βάρδας: Open Day το Σάββατο-Ξεκινούν οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο του Δικτύου Σχολών Παναθηναϊκού

Ημερομηνία: 25-11-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Ακαδημία του ΠΑΟ Βάρδας ξεκινά από αύριο, Σάββατο, τις εκδηλώσεις για τη νέα αγωνιστική σεζόν, στα πλαίσια της συνεργασίας με το δίκτυο σχολών του Παναθηναϊκού. Έχει προγραμματίσει Open Day και θα υποδεχτεί την Ακαδημία του Πανιώνιου-Αχιλλέα Πατρών, επίσης μέλος του Δικτύου Σχολών Παναθηναϊκού, υπό το βλέμμα εξεχόντων στελεχών του Παναθηναϊκού.

Η ανακοίνωση της Ακαδημίας του ΠΑΟ Βάρδας αναφέρει τα εξής:
«Ημέρα παιχνιδιού και χαράς η αυριανή και παράλληλα ημέρα εκκίνησης των εκδηλώσεων στα πλαίσια της συνεργασίας με το δίκτυο σχολών του Παναθηναϊκού για την φετινή αγωνιστική περίοδο.
Η άκρως επιτυχημένη για την Ακαδημία μας προηγούμενη χρονιά, μας φέρνει αντιμέτωπους με νέες αγωνιστικές προκλήσεις, τις οποίες είμαστε πανέτοιμοι να ξεπεράσουμε.
Αύριο Σάββατο υποδεχόμαστε στα πλαίσια της open day την Ακαδημία του Πανιώνιου-Αχιλλέα Πατρών, μέλος επίσης του δικτύου σχολών του Παναθηναϊκού, σε μια σειρά αγώνων που η Ακαδημία μας επιθυμεί να καθιερώσει ανάμεσα στις σχολές-μέλη του δικτύου PSS Δυτικής Ελλάδας!
Τους αυριανούς αγώνες θα παρακολουθήσουν εξέχοντα στελέχη του δικτύου σχολών του Παναθηναϊκού, ενώ παράλληλα θα υπάρξει και η καθιερωμένη γενική ενημέρωση προς τους γονείς των παιδιών της Ακαδημίας μας, καθώς και προς τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, για το πρόγραμμα δράσεων της φετινής χρονιάς.
Η open day είναι συνυφασμένη με το παιχνίδι και την διασκέδαση, αλλά παράλληλα αποτελεί ευκαιρία για επικοινωνία, γνωριμία, αλληλεπίδραση, χαμόγελα και ανταλλαγή απόψεων! Μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για το καλύτερο αύριο των παιδιών μας!
Σας περιμένουμε όλους εκεί»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος