FOLLOW US: facebook twitter

Ακαδημία Ολυμπιακών Αθλημάτων Πύργου: Επιτυχίες και μετάλλια στο Καρπενήσι

Ημερομηνία: 31-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με πολλά μετάλλια, επιτυχίες και χαμόγελα γύρισε η αποστολή της Ακαδημίας Ολυμπιακών Αθλημάτων Πύργου από το Καρπενήσι όπου μετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Seniors. Πρόκειται για την μεγαλύτερη εκδήλωση στην Ελλάδα που διοργανώνεται και αφορά τους βετεράνους του αθλήματος. Σε αυτήν μετά από χρόνια, το σωματείο του Πύργου εκπροσωπήθηκε από 5 αθλητές κάνοντας μάλιστα αίσθηση με τα αποτελέσματα που είχε.

Ξεχωρίζει το πρώτα από όλα το ασημένιο μετάλλιο της Μαρίας Μαλεβίτη που αγωνιζόμενη με πάθος έφτασε ως το δεύτερο σκαλί του βάθρου. Η ίδια διάκριση ήρθε και στο διπλό γυναικών με τις Μαρία Μαλεβίτη και Λιάνα Μαρκοπούλου να συνθέτουν ένα αξιόμαχο και σθεναρό δίδυμο και να κατακτούν την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο.

Ο Χάρης Αντύπας σε μια ακόμη διοργάνωση αγωνιζόμενος στους 50+ έφτασε στο χάλκινο μετάλλιο στο μονό Ανδρών δείχνοντας ότι παραμένει σταθερή αξία στον χώρο. Ξεχωρίζουν ακόμα η 6άδα της Λιάνας Μαρκοπούλου στο μονό Γυναικών στις 35+, η 8άδα του εξαιρετικού διδύμου Γιάννη Διονυσόπουλου-Γιάννη Λιάτου στο διπλό Ανδρών, η 8άδα του μεικτού Γιάννης Διονυσόπουλος με Μαρία Μαλεβίτη και η 8άδα του Γιάννη Λιάτου με την Λιάνα Μαρκοπούλου επίσης στο μεικτό, ενώ την ίδια διάκριση είχε και το διπλό Ανδρών του Χάρη Αντύπα με συμπαίκτη τον Σταύρο Πασχαλίδη από την Έδεσσα. Αξίζει βέβαια να τονιστεί ότι όλα αυτά τα αποτελέσματα ήρθαν σε μια δύσκολη χρονιά με πολλές χαμένες προπονήσεις δεδομένου του προβλήματος που υπήρχε με τον συνωστισμό στο Πάρκο Ξυστρή και τις εκδηλώσεις που γίνονταν εκεί. Η επόμενη μέρα σίγουρα αναμένεται καλύτερη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot