FOLLOW US: facebook twitter

Ακαδημία Γονέων στο Δήμο Πύργου

Ημερομηνία: 09-02-2024 | Συντάκτης:

-Ενημερωτική Συνάντηση την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου

Ο Δήμος Πύργου και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) του Π.Ο.Υ. διοργανώνει το φετινό κύκλο των Ακαδημιών Γονέων “Από το Α έως το Ω”,  που πραγματοποιείται για 9η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού».

Στο ανωτέρω πρόγραμμα, παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ. και τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας.

Την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 18:15 , θα πραγματοποιηθεί η 2η συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων με θέμα « Ψηφιακή ζωή και influencing».

Ομιλητές στη συνάντηση θα είναι:

-Αθανάσιος Θήριος

Παιδίατρος MSc “Στρ. Αναπτυξιακής & Εφηβικής Υγείας”,  Επιστ. Συνεργάτης Μονάδας Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.),  Β΄ Παιδιατρική Κλινική Ε.Κ.Π.Α. Νοσοκομείο Παίδων “Π. & Α. Κυριακού”

-Σταυρούλα Παπαδάκου

Παιδίατρος – Αναπτυξιολόγος PhD, τ. Διευθύντρια Παιδιατρικής Κλινικής Γ.Ν. “Ασκληπιείο Βούλας”,  Αντιπρόεδρος Δ.Σ.,  Ελληνική Εταιρεία Εφηβικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ε.Ι.)

Την πρόσκληση απευθύνει ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας Πύργου, Δημήτριος Τζουανόπουλος.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη 2η Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων θα ακολουθήσουν το link  https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_smJXrwpNQ-eUlGMq_RhmHA#/registration.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Proini_05.07.2024-704x1024.jpg

Καιρός Πύργος