FOLLOW US: facebook twitter

Ακαδημία Μπάσκετ Κοροίβου: Πλήθος κόσμου και χαρούμενη ατμόσφαιρα στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Ημερομηνία: 21-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Ακαδημία Μπάσκετ του Κοροίβου διοργάνωσε μια υπέροχη Χριστουγεννιάτικη γιορτή το απόγευμα της Τετάρτης στο Κλειστό της Ήλιδας, με την παρουσία πάρα πολλών παιδιών από τα τμήματα υποδομής και συνολικά 300 περίπου ατόμων.

Οι άνθρωποι του Κοροίβου είχαν ντύσει Άγιο Βασίλη, ο οποίος μπήκε με ποδήλατο στο Κλειστό, ενθουσιάζοντας τους μικρούς αθλητές. Πέρα από τους προπονητές της Ακαδημίας, Γιώργο Λεβεντούρη, Γιώργο Κωστόπουλο, Φοίβο Κωστή και Βασίλη Λαμπρόπουλο, το «παρών» έδωσε και ο coach της ανδρικής ομάδας, Κώστας Σορώτος, ο οποίος μίλησε στα παιδιά.

Το ίδιο έκανε και η διατροφολόγος Παναγιώτα Ανδριοπούλου, καθώς ο Κόροιβος δίνει μεγάλη βαρύτητα και στη σωστή διατροφή των εκκολαπτόμενων καλαθοσφαιριστών του. Παραβρέθηκαν όμως και οι παίκτες της ανδρικής ομάδας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους μικρούς παίκτες του συλλόγου.

Ήταν μια εκδήλωση χαράς και αγάπης από τον σύλλογο που χρόνια τώρα εκπροσωπεί επάξια την Ηλεία στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες και μαθαίνει τα μυστικά του αθλήματος στους μελλοντικούς μπασκετμπολίστες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος