FOLLOW US: facebook twitter

Σύσκεψη για την πρόσβαση

Ημερομηνία: 26-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Σύσκεψη με θέμα την άμεση επέμβαση των αρμοδίων υπηρεσιών σε κεντρικά σημεία της πόλης -κυρίως στην Πλατεία Σάκη Καράγιωργα και στους πεζόδρομους του Πύργου- πραγματοποιήθηκε χθες στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, έπειτα από πρόσκληση του Δημάρχου Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλου.

Αφορμή ήταν το πρόσφατο συμβάν με το ασθενοφόρο που δεν μπορούσε να φτάσει στην πλατεία για να επέμβει σε σοβαρό περιστατικό.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκε η ασφαλής και απρόσκοπτη πρόσβαση οχημάτων και υπηρεσιών που έχουν άμεση σχέση με την υγεία και την ασφάλεια του πολίτη, όπως η Τροχαία με τα περιπολικά, τα ασθενοφόρα, τα πυροσβεστικά οχήματα και οποιεσδήποτε υπηρεσίες εμπλέκονται σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Ο δήμαρχος ανέφερε πως τις περισσότερες φορές είναι αδύνατη η προσέγγιση εξαιτίας παράνομων και εξόφθαλμων παρεμβάσεων και πρόσθεσε ότι άμεσα θα γίνει διάνοιξη των συγκεκριμένων σημείων.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι δεν θα ανεχτεί αυθαίρετες και αντικοινωνικές συμπεριφορές και θα εφαρμόσει τη νομιμότητα.

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν ο διοικητής ΠΥ Πύργου, Γ. Κωνσταντακόπουλος, η διοικήτρια της Τροχαίας Πύργου, Αικ. Μπόγλου, ο αρμόδιος αντ/ρχος Μαρ. Αχτύπης και η προϊσταμένη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κα. Αγγ. Διονυσοπούλου,

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 26/6/2020


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος