FOLLOW US: facebook twitter

Ένας χρόνος ΝΔ με τη λίστα του αίσχους

Ημερομηνία: 08-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Δεν θα μπορούσε η κυβέρνηση να βρει καλύτερο τρόπο να γιορτάσει τα πρώτα γενέθλιά της από την απόφαση να δημοσιεύσει επιτέλους τη λίστα με τα ποσά που έλαβαν τα μέσα ενημέρωσης για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι».

Δεν μπορούσε βέβαια να κρύβεται άλλο, ούτε είχε χρόνο για άλλες «διορθώσεις».

Η λίστα αποδεικνύει περίτρανα ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη μοίρασε πλουσιοπάροχα το δημόσιο χρήμα μόνο σε όσους την εγκωμιάζουν καθημερινά με τον πιο προκλητικό τρόπο.

Η κυβερνητική γενναιοδωρία προς τα φιλικά έντυπα, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, τα κανάλια και τους ιστότοπους ξεπερνά κάθε φιλελεύθερη φαντασία.

Ετσι εννοεί η Ν.Δ. τα καλά του περιορισμένου «επιτελικού» κράτους.

Αναθέτουμε σε μια -ιδιωτική βεβαίως- εταιρεία να μοιράσει -κρατικά βεβαίως- χρήματα στις επιχειρήσεις που εμείς επιλέγουμε.

Αυτό είναι, άραγε, κατά την κυβέρνηση η φιλελεύθερη διαχείριση;

Να κρίνει ένα υπουργείο -δηλαδή το κράτος- την αξιοπιστία των μέσων ενημέρωσης και με βάση αυτό να τα χρηματοδοτεί, στραγγαλίζοντας όσα δεν της αρέσουν;

Είναι βέβαια τόσο εξόφθαλμη και σκανδαλώδης η χρήση του δημόσιου χρήματος για στενούς κομματικούς σκοπούς ώστε ακόμα και τα τόσο ευνοημένα από τη ρύθμιση φιλοκυβερνητικά μέσα δεν τόλμησαν να επιδοκιμάσουν τη μεθόδευση.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 8/7/2020


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος