FOLLOW US: facebook twitter

Αίτημα για προκήρυξη θέσης διευθυντή στο ΚΕΦΙΑΠ Πύργου

Ημερομηνία: 09-05-2022 | Συντάκτης:

Ενέκρινε την εισήγηση του διοικητή Χρ. Χριστόπουλου το ΔΣ του Νοσοκομείου

Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου


Αίτημα στην 6η ΥΠΕ για την επαναπροκήρυξη τη θέσης γιατρού ειδικότητας Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης για το ΚΕΦΙΑΠ του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου στο βαθμό του Διευθυντή θα υποβάλει η διοίκηση του νοσοκομείου, έπειτα από σχετική απόφαση που έλαβε το διοικητικό συμβούλιο σε πρόσφατη συνεδρίαση.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου, Χρ. Χριστόπουλος έθεσε υπόψη του Διοικητικού Συμβουλίου την επιτακτική ανάγκη για την υποβολή σχετικού αιτήματος στην 6η ΥΠΕ προκειμένου να εγκριθεί η επαναπροκήρυξη της θέσης του διευθυντή στο ΚΕΦΙΑΠ, καθώς στον οργανισμό του Νοσοκομείου Πύργου προβλέπεται μία θέση οργανική της συγκεκριμένης ειδικότητας, η οποία συστήθηκε σύμφωνα με το άρθρο 168 του ν. 4600/2019 και η κατανομή της δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 5199/Β/10-11-21.
Η συγκεκριμένη θέση είχε προκηρυχθεί τον Μάρτιο του 2019 στον βαθμό του Επιμελητή Β΄ πλην όμως η προκήρυξη κατέστη άγονη καθώς ο μοναδικός υποψήφιος αποδέχτηκε τη θέση της πρώτης του προτίμησης.

«Κατά την παρούσα χρονική περίοδο το ΚΕΦΙΑΠ της Ν.Μ. Πύργου λειτουργεί χωρίς κανέναν ιατρό της αντίστοιχης ειδικότητας. Λαμβάνοντας υπόψη την επιτακτική ανάγκη κάλυψης της θέσης για την ενίσχυση της λειτουργίας του ΚΕΦΙΑΠ καθώς και την έλλειψη υποψηφίων στην αριθμ. 6921/27-3-19 προκήρυξη, προτείνω την υποβολή αιτήματος προκήρυξη της μίας (1) θέσης ιατρού κλάδου ΕΣΥ ειδικότητας Φυσικής Ιατρικής 2 και Αποκατάστασης στο βαθμό του Διευθυντή με σκοπό τη θέσπιση κινήτρου για την προσέλκυση περισσότερων υποψηφίων», ανέφερε στην εισήγησή του ο κ. Χριστόπουλος, η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος