FOLLOW US: facebook twitter

Αιρετικά και επίκαιρα: Αν πρόκειται για πρίγκηπα, τον προτιμώ ξυπόλητο

Ημερομηνία: 11-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”99978″ img_size=”full”][vc_column_text]Ένα από τα πιο αξιοθαύμαστα επιτεύγματα αυτού του λαού, είναι ότι έδιωξε τον βασιλιά. Το γιατί το συγκεκριμένο γεγονός αποτελεί ένα μικρό έπος για τους Έλληνες, ας ανοίξει όποιος το επιθυμεί κανένα βιβλίο ιστορίας και θα καταλάβει, εκτός κι εάν δεν θέλει να καταλάβει… Παρά ταύτα, όσα βιβλία κι αν άνοιξα, ακόμη δεν αντιλαμβάνομαι πλήρως πως έγινε δυνατό αυτό το λαϊκό θαύμα, το οποίο εορτάζεται ή θα έπρεπε να εορτάζεται την 8η του Δεκέμβρη, ημέρα δημοψηφίσματος για την φύση του πολιτεύματος στην Ελλάδα.

«Τι τα θες και τα θυμάσαι;», μου είπε ένας φίλος γελώντας τις προάλλες, ο οποίος παραδόξως υπήρξε εκ των χιλιάδων γνωστών-αγνώστων πρωταγωνιστών, τόσο στην καθαίρεση του ενδόξου βασιλικού οίκου των Γκλύξμπουργκ, όσο πολύ περισσότερο στην πτώση της χούντας. «Δεν φταίω εγώ», απολογήθηκα ευγενώς. Φταίει που ξύπνησα ένα πρωί και άκουγα τον ραδιοφωνικό παραγωγό να περιγράφει με υποβόσκων θαυμασμό την έλευση του πρίγκηπα (!) Νικόλαου στο βασίλειό του και τις πριγκηπικές του δραστηριότητες. Άκου εκεί πρίγκηπας! Και έχει και συνέχεια, όχι όμως ο σταθμός, γιατί σύντομα τον άλλαξα.

Ωστόσο η ζημιά είχε γίνει καθώς κάτι με έτρωγε και έτσι πήρα την ιστιοσανίδα μου και σέρφαρα στην αχανή θάλασσα του διαδικτύου, να δούμε και εμείς τέλος πάντων, τι γυρεύει ένας πρίγκηψ στην Ψωροκώσταινα των μετα-μνημονίων. Δεν κράτησε πολύ το σερφάρισμα γιατί, εδώ που τα λέμε, πόση ώρα, να ασχοληθείς με τους φυτευτούς γαλαζοαίματους της ελληνικής γης; Πληροφορήθηκα όμως ότι με πρωτοβουλία του προέδρου της Αθηναϊκής Λέσχης, Κυριάκου Κουκουλομάτη, ο Πρίγκηψ γευμάτισε με τον διευθυντή της “ΕΣΤΙΑΣ” Μανώλη Κοττάκη, με τον δημοσιογράφο του Action24 Γιώργο Κουβαρά, με την δημοσιογράφο του Newpost Χριστίνα Κοραή, καθώς και με τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ (και λογικά υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση) Άρη Πορτοσάλτε και Δημήτρη Οικονόμου.

Γράφτηκε δε ότι τηρήθηκε αυστηρά το dress code της λέσχης, ήτοι επίσημο ένδυμα και γραβάτα για τους άνδρες. Τι κρίμα! Εγώ πάλι τους πρίγκηπες, τους προτιμώ ξυπόλητους, όπως τον Βουτσά!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot