FOLLOW US: facebook twitter

Αίολος Πύργου: «Καλή επιτυχία Κ. Ξυνή»

Ημερομηνία: 22-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

O 14χρονος μεσοεπιθετικός Κώστας Ξυνής, ο οποίος από τον Ξενοφώντα πήρε μεταγραφή στην Κ15 της ΑΕΚ, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ιδιαιτέρως αξιόλογη ακαδημία του Αιόλου Πύργου σε ηλικία 6 ετών και μέχρι πέρυσι ανήκε στον Αίολο, που συνέβαλε καθοριστικά στην εξέλιξή του. Η ακαδημία του Πύργου μέσω του υπεύθυνου προπονητή, Κώστα Σκαρτσιάρη εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για τον Κώστα Ξυνή, που αναφέρει  τα εξής:

«Η Ακαδημία μας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ένταξη του αθλητή μας Ξυνή Κων/νου, στην Κ15 της ΑΕΚ, που από τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, μέχρι και το περασμένο καλοκαίρι, που μεταπήδησε στην ομάδα του Ξενοφώντα Κρεστένων, ήταν μέλος της Ακαδημίας μας.

Από την ηλικία των 6 χρόνων που ήρθε κοντά μας, δούλεψε με όλους τους προπονητές της Ακαδημίας μας σε κάθε ηλικιακό γκρουπ που εντασσόταν και συμμετείχε σε όλες τις διοργανώσεις που λάμβανε μέρος η Ακαδημία μας.

Με την στήριξη της οικογένειάς του, των προπονητών μας, μα πάνω από όλα των φίλων-συμπαικτών του, που χέρι-χέρι όλα αυτά τα χρόνια ήταν μαζί και βοήθησαν στην εξέλιξή του, ήρθε η ώρα να κάνει το πρώτο βήμα!

Σημαντική και η στήριξη της ομάδας του Ξενοφώντα Κρεστένων και ιδιαίτερα του προπονητή της Αντωνόπουλου Σπύρου, για την εμπιστοσύνη και την βοήθειά του, στο διάστημα που βρέθηκε μαζί τους! Ο δρόμος μακρύς και δύσκολος! Μαθημένος ο Ντίνος στα δύσκολα, με συγκέντρωση στον στόχο, μεγάλη προσπάθεια, υπομονή, επιμονή και εμπιστοσύνη στους προπονητές του, είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρει!

Η ευχή στην αποχαιρετιστήρια συνάντηση της Πέμπτης, των συμπαικτών του και της οικογένειας του Αίολου, να είναι εφόδιο για την πραγματοποίηση των ονείρων του!

Καλή επιτυχία Ντινάκο».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος