FOLLOW US: facebook twitter

Αιμοδοσία και κοπή πίτας από τον Αιμοδοτικό Σύλλογο Αμπελώνα «Σταγόνα Ζωής»: Συγκέντρωσαν 29 πολύτιμες μονάδες αίματος!

Ημερομηνία: 05-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα, Υγεία

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”81592″ img_size=”full”][vc_column_text]Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους… αιμοδοτώντας, έκοψαν την Κυριακή το πρωί συγκεντρώνοντας 29 πολύτιμες μονάδες αίματος, τα μέλη του Αιμοδοτικού Συλλόγου Αμπελώνα. Αιμοδοσία και κοπή πίτας πραγματοποιήθηκαν στο Κοινοτικό κατάστημα Αμπελώνα παρουσία πολλών μελών του Συλλόγου και βεβαίως με την συνδρομή πάντα για την υλοποίηση της αιμοδοσίας, του νοσηλευτικού προσωπικού του Σταθμού Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου.

Παλιοί και νέοι αιμοδότες, υποβλήθηκαν όλοι σε ιατρικό έλεγχο από την υπεύθυνη  του Σταθμού  Αιμοδοσίας  Ελισάβετ Ζαχαριαδάκη και  αιμοδότησαν με την επιμέλεια των νοσηλευτών Γιώργου Βενιζέλου και  Αθηνάς Κομπορόζου. Μέσα σε λίγες ώρες, κατάφεραν να συγκεντρώσουν 29 πολύτιμες μονάδες αίματος για την Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου και τις ανάγκες πολλών συνανθρώπων τους.

Στην συνέχεια έκοψαν και την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, παρουσία πολλών μελών του Συλλόγου και του νοσηλευτικού προσωπικού του  Σταθμού Αιμοδοσίας με ευχές για μια δημιουργική χρονιά με υγεία και προσφορά.[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1549356371990-98e0c88b-efec-6″ include=”81593,81594,81595″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot