FOLLOW US: facebook twitter

Αιμοδοσία «ανάσα» στο Κατάκολο – Δεκάδες εθελοντές προσέφεραν πολύτιμες μονάδες αίματος

Ημερομηνία: 11-08-2020 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”117634″ img_size=”full”][vc_column_text]Μεγάλη «ανάσα» για τον Σταθμό Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου, αποτέλεσε η εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο κοινοτικό κατάστημα Κατακόλου, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα οι ελλείψεις σε αίμα – και δη σε συγκεκριμένες ομάδες – είναι μεγάλες.

Στη αιμοληψία, συμμετείχαν εθελοντές αιμοδότες, τόσο από το Κατάκολο και την ευρύτερη περιοχή του Πύργου όσο και από την περιοχή του Γουμέρου, τον τόπο καταγωγής του πατ. Παναγιώτη Αθανασόπουλου, Εφημέριου του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου. Ανάμεσα τους, παλιοί – τακτικοί αιμοδότες αλλά και αρκετά νέα παιδιά, που έχουν συνειδητοποιήσει την αξία της εθελοντικής προσφοράς αίματος.

Η ακούραστη ομάδα του Σταθμού Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου με την διευθύντρια Κωνσταντίνα Πανέτα, συγκέντρωσε πάνω από τριάντα πέντε πολύτιμες μονάδες αίματος σε μια περίοδο που οι ελλείψεις λόγω και του κορονοϊού είναι τεράστιες.

Στην διάρκεια της εθελοντικής αιμοδοσίας τηρήθηκαν αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα και τα μέτρα ασφαλείας απ’ όλους και η συγκινητική συμμετοχή τις δύσκολες αυτές στιγμές είναι άξια συγχαρητηρίων και μίμησης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, γυαλιά

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνεται ο Γεωργόπουλος Σωτήρης, άτομα που κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, γένι και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot