FOLLOW US: facebook twitter

Αίας-Πελόπιο 5-1: Παρέμεινε στην κορυφή με χατ-τρικ Σταθάτου

Ημερομηνία: 18-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

O Αίας Γαστούνης  νίκησε με το εμφατικό 5-1 τον Πέλοπα Πελοπίου στο Τραγανό και παρέμεινε στην κορυφή της Α1 DEDALOS SECURITY, σε αντίθεση με τον Πέλοπα που συνεχίζει να ισοβαθμεί στην προτελευταία θέση με το Κουρτέσι.

Στο 19΄ο Γιώργος Σταθάτος άνοιξε το σκορ και το 1-0 ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου, με τον Αίαντα να σπαταλά κάποιες ευκαιρίες για να το διευρύνει.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50΄ο Μπατζακόπουλος έκανε το 2 -0  και δέκα λεπτά αργότερα ο Γιώργος  Σταθάτος το 3 – 0. Στο 70΄ ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του  σκορ στο 4-0 φτάνοντας στο χατ-τρικ και στο  80΄ ο Βράπι σημείωσε το 5-0. Οι φιλοξενούμενοι  μείωσαν στο 83΄ με τον Κατσώλη και ολοκλήρωσαν  το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη  κίτρινη του Βουρλούμη στο 89΄.

Αίας: Κουρλός, Γκίνης , Χατζηαράπης, Παπαχριστόπουλος, Αρβανίτης, Τσακοπιάκος, Σταθάτος, Δούλος (80΄ Δεληγιάννης) , Μπουρούκης (55΄ Χριστοφοράτος), Καράμπελας (70΄Βράπι), Μπατζακόπουλος (75΄Γεωργόπουλος).

Πελόπιο: Νικολόπουλος, Μπίρμπας (70΄ Χριστόπουλος), Καρβουνιάρης, Α. Δρουβιώτης, Βουρλούμης, Ψηλογιαννόπουλος, Ζαφείρης (73΄Ηλιόπουλος ), Κατσώλης, Τζάρο (75΄ Σταϊκόπουλος), Στροφύλλας, Η. Κακόγιαννος (62΄ Π. Κακόγιαννος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος