FOLLOW US: facebook twitter

Αίας-Ολυμπιάδα 0-1: Πολύ σκληρή για να πεθάνει!

Ημερομηνία: 18-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”84662″ img_size=”full”][vc_column_text]Η Ολυμπιάδα Γουμέρου αποδείχτηκε για άλλη μια φορά φέτος… πολύ σκληρή για να πεθάνει! Έβγαλε διπλό στη δύσκολη έδρα του Αίαντα με 0-1 και πέρασε ξανά πάνω από τον Ηλειακό Λεχαινών, ελπίζοντας και αυτή στην παραμονή. Ο Αίας σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, δεν ήταν ιδιαίτερα καλός, δεν πήρε κάτι, αλλά το πρόγραμμα είναι ευνοϊκό γι’ αυτόν και ελπίζει ακόμα και στην απευθείας παραμονή.

Στο 25΄, από κόρνερ του Γιώργου Ροδόπουλου, ο Νίκος Γεωργίου με κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Χρήστου Αγγελόπουλου. Ένα γκολ που έμελε να κρίνει και το παιχνίδι καθώς στη συνέχεια, ο Αίας όσο κι αν πίεσε δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στις αρχές της επανάληψης και μέχρι το 65΄ τα σουτ των Μπράβου, Καράμπελα και Παναγιωτόπουλου δεν βρήκαν στόχο και στο 75΄ ο Φιλιππόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά το μακρινό σουτ του Μπράβου. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, με τον Καράμπελα από τους γηπεδούχους και τον Αγγελόπουλο από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στο 89΄ ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Νίκου Ροδόπουλου.

Στο 70΄έγινε ένα μικροεπεισόδιο στις εξέδρες, που με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων δεν πήρε περαιτέρω έκταση

Αίας: Φλίγκος, Γιαννακόπουλος, Σκαρτσάνης, Μενίκου, Μπελεκούκιας, Νικολόπουλος, Ζώντος, Μπράβος, Ραυτόπουλος (55΄Κότσιφας), Καράμπελας, Παναγιωτόπουλος (66΄Λαγανόπουλος).

Ολυμπιάδα: Φιλιππόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Καλαντζής, Κολοβάδης, Βλασσόπουλος (30΄λ.τρ. Ν. Ροδόπουλος), Ι. Φωτακόπουλος, Γ. Ροδόπουλος (64΄Χρυσ. Αγγελόπουλος-92΄λ.τρ. Δ. Μπίρμπας), Θ. Καλαντζής, Γεωργίου, Γ. Μπίρμπας, Διαμαντάκος (80΄Χρ. Αγγελόπουλος).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot