FOLLOW US: facebook twitter

Αίας: Μεγάλη επιστροφή Μπουρούκη

Ημερομηνία: 01-07-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

O Αίας συμφώνησε και ανακοίνωσε την μεταγραφή του έμπειρου μέσου Γιώργου Μπουρούκη, που ήταν εκ των αρχηγών της Θύελλας την περασμένη σεζόν. Ο Μπουρούκης είχε συμφωνήσει αρχικά με τη Δάφνη, αλλά τελικά η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε και ο παίκτης θα παίξει στον Αίαντα του Μιχάλη Παπουτσή τη νέα σεζόν, που τον είχε παίκτη και στον Ηλειακό Βαρθολομιού, πριν λίγα χρόνια. Μια πολύ δυνατή μεταγραφή για τον Αίαντα, με έναν παίκτη που έχει ξαναφορέσει αρκετά χρόνια την φανέλα της ομάδας και έχει στεφθεί πρωταθλητής μαζί της, τη σεζόν 2019-2020. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Αστέρα, Ηλειακό Λεχαινών, Α.Ο. Χαβαρίου, Ατρόμητο Καβασίλων και είναι ένας μέσος που δημιουργεί και σκοράρει.

Κοντά σε Θεοδωρόπουλο

Κατά τα άλλα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τον Δημήτρη Θεοδωρόπουλο θα έχει στα γκολπόστ τη νέα σεζόν ο Αίας Γαστούνης, καθώς οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία. Ο 26χρονος Θεοδωρόπουλος από την Αμαλιάδα, ο οποίος έχει παίξει επίσης στη Ζάκυνθο και τον Τηλυκράτη στη Γ΄ Εθνική, έκανε μια πολύ καλή σεζόν με τον Αστέρα και είναι ένας ιδιαιτέρως ταλαντούχος τερματοφύλακας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αίας, που θέλει να είναι πολύ ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Μάριο Τσίτσο, Πέτρο Τσουκαλά και Λευτέρη Κρίκο και αν αποκτηθούν και αυτοί ο «Άγιαξ» δυναμώνει πολύ σε όλες τις γραμμές. Θυμίζουμε πως στον Αίαντα θα παίξει και ο Γιώργος Σταθάτος, που αποχώρησε από την Θύελλα και η ομάδα της Γαστούνης φτιάχνει μια πολύ δυνατή ομάδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος