FOLLOW US: facebook twitter

Αίας: Κόντρα στον πρωτοπόρο Τηλυκράτη

Ημερομηνία: 19-01-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Σήμερα στις 3μ.μ. στη Γαστούνη-Αποχώρησε ο Ανδρέας Ρούνης

O Αίας μετά τη νίκη επί του Εθνικού Σκουλικάδου, υποδέχεται σήμερα στις 3μ.μ. τον πρωτοπόρο Τηλυκράτη, για την 13η εμβόλιμη αγωνιστική στον 4ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής, που είναι η τελευταία του α΄ γύρου. Ένα δύσκολο ματς κόντρα σε μια πολύ ποιοτική ομάδα που έχει την καλύτερη επίθεση με 24 γκολ αλλά και την καλύτερη άμυνα με μόλις 6 γκολ παθητικό. Ο Αίας είναι δυνατός στη Γαστούνη εκεί όπου έχει 5 νίκες και 1 ήττα και θα παλέψει πολύ για θετικό αποτέλεσμα που θα τον διατηρήσει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.
Αποχώρηση Ρούνη

O Αίας πάντως θα έχει απουσίες στο σημερινό ματς. Ο Ανδρέας Ρούνης δεν συνεχίζει στην ομάδα καθώς ζήτησε να αποχωρήσει. Ο 21χρονος Χαβαραίος μεσοεπιθετικός ενημέρωσε τους διοικούντες πως επιθυμεί να αποχωρήσει από τον «Άγιαξ» θέλοντας να αγωνίζεται περισσότερο. Ο Ρούνης στα περισσότερα ματς ερχόταν από τον πάγκο, όπως και την Κυριακή με αντίπαλο τον Εθνικό Σκουλικάδου. Ο Αίας με την αποχώρηση του Ρούνη έχει μια λύση λιγότερη για την μεσαία γραμμή, με τον νεαρό καλό ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται κατά βάση ως επιτελικός μέσος. Από κει και πέρα, ο Αίας περιμένει τις εξελίξεις αναφορικά με το δελτίο του νεοαποκτηθέντος Γκουστάβο Τόρες Κάμπος. Τα έγγραφα του Πορτογάλου επιθετικού έχουν σταλεί στην ΕΠΣΗ και από εκεί στην ΕΠΟ και απομένει η Πορτογαλική Ομοσπονδία να δώσει το «ΟΚ», ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην ηλειακή ομάδα.
Όσο για τον έτερο Πορτογάλο, τον Τιερί Φονσέκα, αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα αύριο Πέμπτη ή την Παρασκευή, μετά την καραντίνα λόγω Covid-19. Απών από τη σημερινή αναμέτρηση θα είναι και ο Νίκος Δούλος, που αποβλήθηκε στο ματς με τον Εθνικό Σκουλικάδου.
Κώστας Πλιάγκος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος