FOLLOW US: facebook twitter

Αίας -Ιάλυσος  2-1: Το ήθελε, το πήρε!

Ημερομηνία: 12-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Αποφασισμένος ο Αίας, κέρδισε τον Ιάλυσο με δύο γκολ του Κουλούρη

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Για την 5η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, ο Αίας νίκησε χθες στη Γαστούνη 2-1 τον Ιάλυσο και πήρε βαθμολογική ανάσα. Η ομάδα των Γαβριλόπουλου-Καραλάγα έφτασε τους 6 βαθμούς και ανέβηκε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, για πρώτη φορά φέτος, κι ενώ ακολουθούν δύο διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια με Παναργειακό και Ερμιονίδα. Ο Αίας είχε να υπερκεράσει και τα προβλήματα καθώς ο Μέντες ήταν τιμωρημένος και ο Φερεκίδης δεν αγωνίστηκε λόγω ίωσης, ενώ στο 33΄ ο Ρίλντι, που προερχόταν από τραυματισμό, αντικαταστάθηκε λόγω νέου τραυματισμού, από τον Τσίτσο. Παρά ταύτα, οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν παθιασμένα, ήταν πολύ καλοί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και πήραν το πολυπόθητο τρίποντο με δύο γκολ του Ηλία Κουλούρη και τον Κουτρουμπή να αποκρούει πέναλτι στο 2-0. Ο Κουλούρης πέτυχε και αυτογκόλ στο 87΄ στην προσπάθειά του να διώξει, κι έτσι ήρθε το τελικό 2-1.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 3΄ σέντρα του Πυρρή από δεξιά, στην πορεία της μπάλας ο Κουλούρης, πλασέ και 1-0.

Στο 14΄ σουτ του Γεωργιάδη, μπλόκαρε ο Κουτρουμπής.

Στο 16΄ σέντρα από δεξιά, βρήκε τη μπάλα ο Καρπαθάκης, απέκρουσε ο Κουτρουμπής.

Στο 20΄ διπλή μεγάλη ευκαιρία με τον Κουλούρη. Πλασέ που απέκρουσε ο Ανδρούτσος, σηκώθηκε, νέο πλασέ, απέκρουσε ξανά ο τερματοφύλακας του Ιάλυσου.

Στο 39΄ τετ-α-τετ Σταθάτου, απέκρουσε ο Ανδρούτσος

Στο 54΄ αποβολή του Γεωργιάδη με δεύτερη κίτρινη.

Στο 60΄ ο Κάρδαρης έφυγε στην αντεπίθεση, πάσαρε κάθετα στον Κουλούρη, αυτός απέφυγε έναν αντίπαλο και πλάσαρε εύστοχα (2-0).

Στο 70΄ πέναλτι για τον Ιάλυσο, το εκτέλεσε ο Καρπαθάκης, απέκρουσε ο Κουτρουμπής.

Στο 87′ αυτογκόλ του Κουλούρη στην προσπάθειά του να διώξει (2-1).  

Αίας: Κουτρουμπής, Πυρρής, Κάρδαρης (75΄ Βράπι), Τριανταφυλλόπουλος, Ρίλντι (33΄ λ.τρ. Τσίτσος), Τσακοπιάκος, Καράγιωργας, Βατσής, Ριτσούλι (85΄ Παπαχριστόπουλος), Σταθάτος, Κουλούρης.

Ιάλυσος: Ανδρούτσος, Γκέζος (75′ Σάββας), Καραγιώργης, Καρπαθάκης, Νάνι, Γεωργιάδης, Πατσίλης, Τερζίου (75′ Γεωργίου), Ιντρίζι (46΄ Μπουμά), Χατζησάββας, Δελαπόρτας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος