FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Θέλει συνέχεια στα Βραχνέικα

Ημερομηνία: 14-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Σήμερα στις 4.30μ.μ. ο εξ αναβολής αγώνας της 2ης αγωνιστικής

Ο Αίας Γαστούνης επέστρεψε με εντυπωσιακό τρόπο στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, κερδίζοντας μέσα στο Αίγιο τον ιστορικό Παναιγιάλειο και σήμερα θέλει να δώσει συνέχεις στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα, στο γήπεδο των Βραχνεΐκων, όπου θα αντιμετωπίσει τον Διαγόρα (ώρα 4.30μ.μ.). Πρόκειται για το εξ αναβολής ματς της 2ης αγωνιστικής, που δεν είχε διεξαχθεί λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στην αχαϊκή ομάδα.

Η ομάδα του Θοδωρή Ανδριόπουλου, με την ψυχολογία στα ύψη από το διπλό στο Αίγιο, θα επιδιώξει βαθμό ή βαθμούς και στα Βραχνέικα. Οι «κόκκινοι» της Γαστούνης έδειξαν πανέτοιμοι από πλευράς φυσικής κατάστασης και τακτικού πλάνου στο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο και έφτασαν δίκαια στη νίκη, καθώς πέρα από το δοκάρι που είχε στο 7ο λεπτό ο Παναιγιάλειος, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα. Τουναντίον, από το 60΄ και μετά ο Αίας ανέβασε στροφές, έφτιαξε καλές φάσεις και σκόραρε δύο φορές με τον Λευτέρη Βατσή και τον Ηλία Κουλούρη. Βέβαια, όπως είπε και ο Θοδωρής Ανδριόπουλος μετά το ματς, το πρωτάθλημα έχει δρόμο και η ομάδα του κοιτάζει κάθε ματς ξεχωριστά. Ο Διαγόρας άλλωστε είναι μια πολύ δυνατή ομάδα στην έδρα της, όπως έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια που παίζει στη Γ΄ Εθνική και ο Αίας αναμένεται να έχει δύσκολο έργο. Απαιτείται λοιπόν προσοχή και συνεχή εγρήγορση σε όλο το 90λεπτο, για να συνεχίσει η ηλειακή ομάδα την πολύ καλή μέχρι στιγμής φετινή πορεία της στη Γ΄ Εθνική.

Εξαιρετικά αμφίβολος ο Γεωργιόπουλος

Στα αγωνιστικά, ο Γιώργος Γεωργιόπουλος ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού στο 88ο λεπτό του αγώνα με τον Παναιγιάλειο και αντικαταστάθηκε. Οι ενοχλήσεις δεν έχουν ξεπεραστεί πλήρως και η συμμετοχή του στο σημερινό ματς είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Θοδωρή Ανδριόπουλου.

*Διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης ορίστηκαν ο Μπεκιάρης από την Κόρινθο με βοηθούς τους Κλεπετσάνη, Θεοδωρόπουλο, επίσης από την Ένωση Κορινθίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος