FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Πήρε Μπακατσέλο, Χριστοφοράτο-Σήμερα η έναρξη της προετοιμασίας

Ημερομηνία: 10-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αίας Γαστούνης, μετά τους Μπαρί Μέντες, Κουτρουμπή, Ψυχογιό, Τσίτσο και Καράγιωργα, έχει συμφωνήσει και με δύο ακραίους αμυντικούς. Ο λόγος για τον 21χρονο Αργίτη αριστεροπόδαρο μπακ-χαφ, Άγγελο Μπακατσέλο και τον 25χρονο Ηλείο δεξί μπακ-χαφ, Σπύρο Χριστοφοράτο.

Ο Μπακατσέλος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ακαδημία Αριστέας Άργους (Α΄ Κατηγορία) και εν συνεχεία πήγε στον Παναργειακό (Γ΄ Εθνική), την Ένωση Λέρνας και τον Ηρακλή Καρυάς (Α΄ Κατηγορία), πριν μεταπηδήσει τον Νοέμβριο του 2020 στον Διαγόρα Βραχνεΐκων (Γ΄ Εθνική) και ακολούθως στην Κορωνίδα Κοιλάδας (Γ΄ Εθνική). Πέρυσι έπαιξε στον Πανμοβριακό Ριόλου (Α΄ Κατηγορία).

Ο Σπύρος Χριστοφοράτος, ο οποίος έχει ξεκινήσει από τον Αίαντα, επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στον «Άγιαξ», στον οποίο είχε παίξει για δύο σερί σεζόν (2019-2021), συμβάλλοντας στην άνοδο της ομάδας στη Γ΄ Εθνική τη σεζόν 2019-2020. Πιο πριν για άλλα δύο χρόνια ήταν στον Ηλειακό Λεχαινών (2017-2019).

Από κει και πέρα, ο Αίας θα πάρει άλλους δύο-τρεις ποδοσφαιριστές για την μεσαία και επιθετική γραμμή, και δύο «μικρούς» (είναι υποχρεωτική η δήλωση στο φύλλο αγώνα 5 «μικρών», γεν. 2002 και εξής), ώστε να ολοκληρώσει το ρόστερ του και να είναι δυνατός σε όλες τις θέσεις.

Οι δύο ξένοι της ομάδας, Μπαρί Μέντες και Ριτσούλι ήρθαν την Κυριακή στη Γαστούνη και θα είναι κανονικά στην «πρώτη» της ομάδας, σήμερα στις 6μ.μ., στο στάδιο Γαστούνης.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος