FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης-ΠΑΟ Βάρδας  2-1: Σπουδαία νίκη ο Αίας

Ημερομηνία: 12-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αίας πέτυχε σπουδαία φιλική νίκη επί του ΠΑΟ Βάρδας με 2-1 στη Γαστούνη κι έδειξε πως θα είναι πρωταγωνιστής στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας. Ο ΠΑΟΒ αγωνίστηκε χωρίς τους τραυματίες Αγουρίδη, Χριστόπουλο, Ρουγκάλα, ενώ ο τεχνικός Ντίνος Σπυρόπουλος έδωσε φανέλα βασικού σε αρκετούς νεαρούς παίκτες.

Ο ΠΑΟ Βάρδας, προηγήθηκε στο 40΄. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Σιδέρης έπιασε την κεφαλιά, απέκρουσε ο Κουρλός, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι έφτασε ξανά στον Σιδέρη, ο οποίος σκόραρε από κοντά. Ο Αίας ήταν καλός στο α΄ ημίχρονο και μάλιστα είχε δοκάρι με τον Καράμπελα στο 20΄.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55΄ η ομάδα του Θοδωρή Ανδριόπουλου, πέτυχε το γκολ που δικαιούταν με  ψηλοκρεμαστό σουτ του Σταθάτου (φωτό) και στο 63΄ κέρδισε πέναλτι σε χέρι, που το εκτέλεσε εύστοχα ο Καράμπελας κι έκανε το 2-1. Στα εναπομείναντα λεπτά, ο ΠΑΟΒ πίεσε για την ισοφάριση, είχε μια καλή φάση με τον Βαζ, δεν σκόραρε όμως, ενώ ο Αίας είχε καλή ευκαιρία στο 82΄ με τον Βράτη. Έτσι, η ομάδα της Γαστούνης πανηγύρισε μια σημαντική νίκη έστω και σε φιλικό ματς, απέναντι σε αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας.

Αίας Γαστούνης: Κουρλός, Χριστοφοράτος, Γεωργόπουλος, Αρβανίτης, Παπαχριστόπουλος, Γκίνης, Τσακοπιάκος, Μπουρούκης, Μπατζακόπουλος, Σταθάτος, Καράμπελας. Αγωνίστηκαν και οι Δούλος, Παναγιωτόπουλος, Λούρμπας, Παπαδόπουλος, Βράτης, Τσέλα.

ΠΑΟ Βάρδας: Λαδάς, Νικολακόπουλος, Μακρής, Σιδέρης, Λιόσης, Παναγάκης, Θεοφιλόπουλος, Τσούλης, Παπαλάμπρος, Λιόσης, Βαζ. Αγωνίστηκαν και οι  Σαμπανέι, Κουργιαλάς, Κατσίγιαννος, Ντόμας, Γούρμος, Παλούμπης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος