FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης-Νίκη Τραγανού 0-0: «Άσφαιροι» στο ντέρμπι

Ημερομηνία: 04-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”97968″ img_size=”full”][vc_column_text]Αίας Γαστούνης και Νίκη Τραγανού αποδείχτηκαν άσφαιροι στο γειτονικό ντέρμπι, χθες στη Γαστούνη (0-0). Έτσι, η ομάδα του Θοδωρή Ανδριόπουλου έχασε την ευκαιρία να ανεβεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά την ήττα της Δόξας στην Κρέστενα. Το ματς είχε λίγες φάσεις αλλά ήταν δυνατό με πολλές μονομαχίες.

Μία και μοναδική καλή φάση είχε το πρώτο μέρος, με τον Δ. Κολοτούρο να πασάρει στην αντεπίθεση στον αδερφό του, Νίκο, ο οποίος σούταρε αλλά ο Κουρλός απέκρουσε.

Στην επανάληψη ο Αίας ανέβασε την απόδοσή του και είχε ευκαιρίες για να σκοράρει.  Στο 46′  ο Σταθάτος από καλή θέση μέσα στην περιοχή σούταρε άουτ και στο 55′ από γύρισμα του Σταθάτου από πλάγια, ο Καράμπελας από το ύψος της μικρής περιοχής, σούταρε άουτ. Στο 66΄ ο Χριστοφοράτος σέντραρε αλλά η κεφαλιά του Καράμπελα έφυγε άουτ, όπως και στο 67′  το πλασέ του αρχισκόρερ της Α1 είχε την ίδια κατάληξη.  Στο 80΄ το δυνατό σουτ του Δούλου, έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Αντωνόπουλος. Και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η Νίκη λίγο έλειψε να σκοράρει και να κλέψει το τρίποντο, όταν ο Γιάννης Κασσιανός πάσαρε στον Παπαβασιλείου και αυτός στον Δημήτρη Κασσιανό, που πλάσαρε από καλή θέση άουτ.

Αίας: Κουρλός, Χριστοφοράτος (75′ Μπατζακόπουλος) Χατζηαράπης (70′ Μπουρούκης), Παπαχριστόπουλος, Αρβανίτης, Τσακοπιάκος, Σταθάτος, Δούλος , Γκίνης, Καράμπελας, Βράπι.

Νίκη: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Σαραντούλιας, Γαργαρώνης, Βουρτσάνης, Καλογερόπουλος, Βατσής (86′ Δ. Κασσιανός), Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος 28′ λ.τρ. Παπαβασιλείου), Ν. Κολοτούρος (Ι. Κασσιανός).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot