FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Νέα προσθήκη ο Μπαρδούσης

Ημερομηνία: 16-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”115995″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο 33χρονος Αμαλιαδίτης κεντρικός αμυντικός, Άγγελος Μπαρδούσης, είναι η νέα μεταγραφή του Αίαντα Γαστούνης. Ο Μπαρδούσης την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Α.Ο. Κορωπίου στην Α΄ Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α.., που ήταν στην 4η θέση τη στιγμή της διακοπής του πρωταθλήματος, ελέω κορονοϊού.

Ο έμπειρος στόπερ, ξεκίνησε από τον Ποσειδώνα Κουρούτας σε ηλικία 14 ετών, στη συνέχεια πήγε στον Α.Ο. Κάστρου, στον Αχιλλέα Νεοχωρίου και στη Νίκη Τραγανού τη σεζόν 2011-2012, όπου πήρε Κύπελλο και Σούπερ Καπ και έπαιξε στους «μπλε» για 4 χρόνια. Το 2015 πήγε στον Αστέρα Αμαλιάδας, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κι έμεινε και την επόμενη σεζόν στην ομάδα. Το 2017 επέστρεψε στη Νίκη Τραγανού, τη χρονιά που η ομάδα πήρε το πρωτάθλημα της Α1, αλλά ο ίδιος είχε αποχωρήσει στα μισά της σεζόν για επαγγελματικούς λόγους και πήγε στην ομάδα της Αγ. Παρασκευής. Τη σεζόν 2018-2019 αγωνίστηκε στον Οπούντιο Μαρτίνου στην Α΄ Βοιωτίας και την περασμένη σεζόν, όπως προείπαμε, στο Κορωπί.

Μια καλή μεταγραφή για τον Αίαντα καθώς ο Μπαρδούσης αναμένεται να βοηθήσει πολύ με την εμπειρία του και το δυναμικό του παιχνίδι.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot