FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Δήλωσε συμμετοχή αλλά…

Ημερομηνία: 18-08-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αίας Γαστούνης μετά από συνάντηση που έγινε το βράδυ της Τετάρτης μεταξύ 6-7 μελών από το περσινό Δ.Σ., αποφάσισε από τη μια να δηλώσει συμμετοχή στην Α΄ Κατηγορία, κάτι που έκανε χθες μέσω του Κ. Καραμιχάλη, ωστόσο όλα είναι ανοιχτά στο αν θα καταφέρει να παίξει στην Α΄! Κι αυτό διότι ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Μπίρμπας και οι λοιποί του Δ.Σ. που παραβρέθηκαν στη συνάντηση επιθυμούν περαιτέρω συμμετοχή και κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας,  ώστε να βρεθεί το οικονομικό μπάτζετ και ο Αίας να προχωρήσει μπροστά.

Την πρόθεση στήριξης της ομάδας εξέφρασε και ο Θανάσης Θεοδόσης, ο οποίος, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν μπόρεσε να παραβρεθεί, όμως αν δεν κινητοποιηθούν έτι περισσότερο οι πολίτες της Γαστούνης και της ευρύτερης περιοχής, είναι αμφίβολο το αν ο Αίας πάρει μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.

Συν τοις άλλοις, η ομάδα διαθέτει 10 περίπου δελτία νεαρών παικτών και δύο έμπειρων ποδοσφαιριστών όλα κι όλα και χρειάζεται δυναμική μεταγραφική ενίσχυση, ώστε να είναι ανταγωνιστική στην Α΄ Κατηγορία.

Τις επόμενες μέρες θα γίνουν οι έσχατες προσπάθειες ο Αίας να δυναμώσει σε διοικητικό-οικονομικό επίπεδο και αν δεν γίνει πράξη αυτό θα αποφασιστεί αν τελικά θα πάρει μέρος στην μεγάλη κατηγορία ή όχι.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot