FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης-Αλφειός 2-0: Καράμπελας on fire!

Ημερομηνία: 21-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”98752″ img_size=”full”][vc_column_text]

Άλλα δύο γκολ από τον επιθετικό του Αίαντα

 

Ο Αίας νίκησε τον Αλφειό 2-0 στο πιο δυνατό ματς της 4ης αγωνιστικής στην Α1 DEDALOS SECURITY και συνεχίζει να βρίσκεται πίσω από την πρωτοπόρο Δόξα που έχει το απόλυτο των νικών. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Θοδωρή Ανδριόπουλου, ο Νίκος Καράμπελας που σκόραρε δις και είναι μέχρι στιγμής με διαφορά ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος (έφτασε τα 8 γκολ).

Μόλις στο 11΄ ο επιθετικός του Αίαντα άνοιξε το σκορ μετά από λάθος της άμυνας του Αλφειού (1-0). Ο Αίας συνέχισε να πιέζει και στο 37΄, από σέντρα του Γκίνη, ο Καράμπελας βρήκε τη μπάλα, αλλά ο Τσάμπρας έδιωξε. Στο 39΄ μια κοντινή κεφαλιά του Μπουρούκη έφυγε άουτ, ενώ στο 42΄ ο Σταθάτος έφυγε από πλάγια, έκανε τη διαγώνια κίνηση μπαίνοντας προς την εστία, αλλά του σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ. Στο 45΄ έγινε εν τέλει το 2-0  με ατομική ενέργεια του αρχισκόρερ Νίκου Καράμπελα.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50΄ ο Πεσκελίδης σούταρε άουτ από καλή θέση κι έτσι ο Αλφειός δεν κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Ο Αίας δεν θέλησε να ρισκάρει και δεν απείλησε ιδιαίτερα, πέρα από ένα σουτ άουτ του Μπατζακόπουλου στο 69΄ και ένα σουτ του Δούλου στο 72΄ που είχε την ίδια κατάληξη.

Αίας: Κουρλός, Γκίνης, Γεωργόπουλος, Παπαχριστόπουλος, Αρβανίτης, Τσακοπιάκος (90΄Λαγανόπουλος), Σταθάτος, Δούλος, Μπουρούκης, Καράμπελας (57΄Βράπι), Μπατζακόπουλος (70΄Παναγιωτόπουλος).

Αλφειός: Τσάμπρας, Δρογγίτης, Γκουβέρος, Μανέτας, Κωτσάκης, Τεκερλέκης, Καλαντζής (70΄Πρίφτης), Μάζης (80’΄Λιαμπότης), Τριανταφύλλης, Πεσκελίδης, Αγριδιώτης.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot