FOLLOW US: facebook twitter

Αίας-A.O. Διαβολιτσίου 1-2: Ανατροπή από το πουθενά!

Ημερομηνία: 29-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Αίας προηγήθηκε στο ημίχρονο, αλλά μέσα σε δύο λεπτά στο β΄ μέρος γκρέμισε ό,τι έχτισε

Ο Αίας Γαστούνης έχασε την ευκαιρία να βρεθεί μόνος πρώτος στην κορυφή του 9ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής, καθώς ηττήθηκε χθες από τον Α.Ο. Διαβολιτσίου με 1-2 στη Γαστούνη, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής.  Μάλιστα, προηγήθηκε στο σκορ στο ημίχρονο, με γκολ του Κουλούρη στο 41΄, στην επανάληψη όμως και σε διάστημα δύο λεπτών η μεσσηνιακή ομάδα έκανε την ανατροπή, από δύο λάθη της ηλειακής άμυνας. Έτσι, ο Αίας παρέμεινε στους 11 βαθμούς και τη 2η θέση, δύο βαθμούς πίσω από τη Ζάκυνθο και σε ισοβαθμία με Ναυπακτιακό και Παναιγιάλειο. Και το χειρότερο είναι ότι η επικίνδυνη ζώνη ανέβηκε πλέον στους 9 βαθμούς, ύστερα και από το διπλό του Διαγόρα επί του Εθνικού Σκουλικάδου!

Προηγήθηκε με Κουλούρη στο α΄ μέρος

Ο Θοδωρής Ανδριόπουλος επέλεξε επιθετικό σχήμα, με βασικό τον έμπειρο επιθετικό Γιώργο Γεωργιόπουλο δίπλα στον αρχισκόρερ του 9ου Ομίλου, Ηλία Κουλούρη. Ο Αίας, λοιπόν, μπήκε στο ματς με στόχο να σκοράρει πρώτος και να βάλει δύσκολα στο σκληροτράχηλο Διαβολίτσι και η πρώτη καλή φάση για την ομάδα της Γαστούνης ήρθε μόλις στο 8ο λεπτό, με ένα σουτ του Σταθάτου να αποκρούεται από τον γκολκίπερ της μεσσηνιακής ομάδας, Καπατσώρη. Στο 22΄ ο Κουλούρης σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, άουτ. Η πίεση του Αίαντα συνεχίστηκε και στο 29΄ ο Σταθάτος επιχείρησε μια σέντρα-σουτ από πλάγια θέση που πέρασε εκτός εστίας του Καπατσώρη. Στο 35΄ ο Παρασκευόπουλος σέντραρε από δεξιά, ο Βατσής που είχε προωθηθεί έπιασε την κεφαλιά από κοντά, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι (λίγο άουτ). Στο 37΄ είχαμε την πρώτη… υποψία φάσης για τους φιλοξενούμενους, με ένα συρτό απευθείας φάουλ του Πάγια να μην βρίσκει στόχο. Στο 41΄ ο Αίας πέτυχε το γκολ που δικαιούταν στο πρώτο μέρος. Ο Δούλος με κάθετη μπαλιά, έβγαλε τετ-α-τετ τον Ηλία Κουλούρη, ο οποίος δεν λάθεψε, κάνοντας το 1-0 και φτάνοντας τα 8 γκολ σε 7 αγώνες στο πρωτάθλημα! Δύο λεπτά μετά ο Ανδρέας Αντωνόπουλος κράτησε το 1-0 με σπουδαία επέμβαση σε πλασέ του Μουλιάτου.

To ημίχρονο τελείωσε 1-0 για τον Αίαντα, που ήταν εμφανώς ανώτερος, είχε τρεις-τέσσερις καλές φάσεις και σκόραρε με τον συνήθη ύποπτο Ηλία Κουλούρη.

Ανοιχτό το β΄ μέρος και ανατροπή

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του β΄ ημιχρόνου, ο Κουλούρης έχασε μεγάλη ευκαιρία να καθαρίσει το ματς. Βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Καπατσώρη, αλλά πλάσαρε άουτ. Στο 53΄ το Διαβολίτσι λίγο έλειψε να ισοφαρίσει με τον Τσουκαλά, ο οποίος σούταρε άουτ από πλεονεκτική θέση, ύστερα από μπαλιά του Τσάτσου. Το β΄ μέρος ήταν σαφώς πιο ανοιχτό, εφόσον ο Αίας είχε σκορ από το α΄ ημίχρονο και οι καλές φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη. Στο 62΄ ο Τσουλάκας πάσαρε στον Τσάτσο μέσα στην περιοχή και αυτός σούταρε άουτ και στο 69΄ ο Σταθάτος ανάγκασε τον Καπατσώρη σε μια δύσκολη επέμβαση. Στο 72΄ αντεπίθεση του Αίαντα, ο Κουλούρης έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 75΄ το Διαβολίτσι κέρδισε πέναλτι με τον Γουέσλεϊ Ντα Σίλβα από τον Παπαχριστόπουλο και το αξιοποίησε ο έμπειρος Τσουλάκος (1-1) και σαν να μην έφτανε αυτό στο 77΄ έγινε η ανατροπή του σκορ. Ο Τσουλάκος γύρισε στον Μουλιάτο μέσα στην περιοχή και αυτός με πλασέ σημείωσε το 1-2. Στο 80΄ ο Κουλούρης δεν κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα (μπλόκαρε ο Καπατσώρης) και το 1-2 έμεινε μέχρι τέλους.

Αίας: Αντωνόπουλος, Παρασκευόπουλος, Βασιλικόπουλος, Βατσής, Μπαρδούσης (86΄ Καλογερόπουλος), Τσακοπιάκος, Σταθάτος (70΄ Παπαχριστόπουλος), Δούλος (86΄ Βράπι), Κουλούρης, Γεωργιόπουλος (68΄ Βλαχόπουλος), Κάρδαρης.

Διαβολίτσι: Καπατσώρης, Γκελγκέρια, Σίνος (46΄ Τσουλάκος), Μπαλόπουλος, Στραβάκος, Πιτσιλής, Τσάτσος, Μουλιάτος, Πάγια (84΄ Μπάλκας), Τσουκαλάς (70΄ Αθανασόπουλος), Αντεμάι (46΄ Ντα Σίλβα-90΄ λ.τρ. Βλάχος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος