FOLLOW US: facebook twitter

Αγίου Βαλεντίνου: Προτάσεις διασκέδασης για τους ερωτευμένους

Ημερομηνία: 14-02-2019 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”82297″ img_size=”full”][vc_column_text]Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η γιορτή του έρωτα στις 14 Φεβρουαρίου, είναι τα τελευταία χρόνια ίσως η πιο συμβολική γιορτή για τους ερωτευμένους όλου του δυτικού κόσμου, αν και θεωρείτε πια ως γιορτή… εμπορική. Στο διαδίκτυο υπάρχει μια ερωτική… φρενίτιδα, ενώ η αγορά κατακλύζεται από καρδούλες, αρκουδάκια, κόκκινα τριαντάφυλλα, σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς, ο θεός του έρωτα σε διάφορες εκδοχές κι ότι μπορεί ο καθένας να φανταστεί. Μπορεί πολλοί από εμάς να αντιδρούμε στην εμπορευματοποίηση του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά όλο και πέφτουμε στην «παγίδα» να αγοράσουμε κάποιο δωράκι, να αφιερώσουμε ένα τραγούδι, να δείξουμε την αγάπη μας στον άνθρωπο μας.

Πύργος

Ζωντανή μουσική στο «Εν Λευκώ»

Λένε πως ο έρωτας περνάει από το στομάχι, γι’ αυτό και το «Εν Λευκώ» σας περιμένει την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου για να γιορτάσετε την ημέρα των ερωτευμένων με ζωντανή μουσική από τους Αλέκο, Ηλία και Σοφία οι οποίοι θα ερμηνεύσουν αγαπημένα ερωτικά τραγούδια.

Στη «Rotonda»

Η «Rotonda» συνεχίζει να δημιουργεί για εσάς τα πιο νόστιμα πιάτα και τα συνοδεύει με την καλύτερη ζωντανή μουσική. Έτσι την πιο ρομαντική μέρα του χρόνου δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε το σαγηνευτικό της μενού μετά μουσικής.

Στην «Τριάδα»

Ένα ρομαντικό δείπνο για δυο σας περιμένει στο εστιατόριο «Τριάδα» με τα ιδιαίτερα γευστικά πιάτα του σεφ Κωνσταντίνου Τσαντίλη. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά να αφεθείτε και να το ζήσετε!

Disco Night στο «Melrose»

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου το «Melrose Rock Bar» σας προσκαλεί σε μια βραδιά αφιερωμένη στη disco μουσική. Ετοιμαστείτε να σας ταξιδέψουν σε δεκαετίες που σημάδεψαν γενικότερα τη μουσική και ιδιαίτερα τη ντίσκο… 70’s, 80’s, 90’s. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιστρατεύσετε όλη σας την διάθεση για χορό και τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω τους!

Όλα στο κόκκινο στο «Mercado»

Ανήμερα του Βαλεντίνου θα ζήσετε μία άκρως χορευτική βραδιά με τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες στο «Mercado» στον Πύργο. Ετοιμαστείτε για μια βραδιά.. όλα στο κόκκινο. Ζευγαρωμένοι ή μη, σας περιμένουν για να διασκεδάσετε και να χορέψετε με τις καλύτερες επιτυχίες. Μαζί σας στα decks θα είναι και ο dj Giannis Fournomitis. Μην το χάσετε.

Ο Πάνος Βαβίλης live «Στου Βαγγέλη»

Ο Πάνος Βαβίλης δίνει ένα μοναδικό live όπως μόνο αυτός ξέρει απόψε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου «Στου Βαγγέλη» στο Λεβεντοχώρι. Ο αγαπημένος μας λαϊκός τραγουδιστής ξέρει πολύ καλά πώς να ανεβάζει το κέφι, ερμηνεύοντας αγαπημένες γνωστές επιτυχίες και σας περιμένει για μια βραδιά γεμάτη χορό και τραγούδι. Μην λείψει κανείς!

O dj Andreas Myrtai στο «Per Due»

O γνωστος dj Andreas Myrtai θα βρισκεται αποψε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στο «Per Due cafe» στον Πύργο για να σας ανεβάσει την διάθεση με τις μεγαλύτερες επιτυχίες σε μια άκρως εορταστική βραδιά σε ένα μοναδικό πάρτι που κανεις δεν θα ηθελε να χασει.

Αμαλιάδα

Ρομαντικό δείπνο στο «Amalias Hotel»

Η ημέρα των ερωτευμένων έφτασε! Γιορτάστε την και ζήστε μαζί με το ταίρι σας μια μοναδική γευστική εμπειρία ενός ρομαντικού δείπνου. Για την γιορτή της αγάπης το «Amalias Hotel» σας προτείνει ένα μενού 5 πιάτων, συντροφιά με ρομαντικές μελωδίες.

Στο «Porto Marine»

Το εστιατόριο «Porto Marine» στο Παλούκι Αμαλιάδας γιορτάζει την ημέρα των ερωτευμένων με ρομαντική ατμόσφαιρα, παρέα με την Ελίνα Μίχου (φωνή) και τον Μάκη Στούμπανο (πιάνο) και τα υπέροχα πιάτα του σεφ του εστιατορίου!

Στο «Αμάλθεια grill»

Το «Αμάλθεια grill» σας προσκαλεί σε μια μοναδική βραδιά και σας περιμένει με το ταίρι σας για να γιορτάσετε αυτή την ξεχωριστή μέρα μαζί με πολύ φαγητό και μουσική. Μην το χάσετε!

«Πες το Ελληνικά» στο «Sinner»

Όπως κάθε Πέμπτη «Πες το Ελληνικά» στο «Sinner», αλλά ειδικά αυτή την Πέμπτη παίζουμε σε Valentine’s Day Edition. Μουσικές επιλογές από τον Sakis Grillas

Γαστούνη

Στο «My Friends»

Απόψε όπως και κάθε χρόνο το «My Friend’s Café-Cocktail Bar» σας περιμένει για να γιορτάσει μαζί σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δοκιμάζοντας γεύσεις από τον μπουφέ που ετοίμασε ο σεφ τους ειδικά για την ημέρα και απολαύστε 1+1 μπουκάλι εξαιρετικό κρασί. Μουσικές επιλογές από τον dj Paul.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot