FOLLOW US: facebook twitter

Αγ. Δημήτριος Πουρναρίου: Δεύτερη θέση σε τουρνουά στην Καλαμάτα

Ημερομηνία: 06-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Δύο νίκες-μία ήττα ο απολογισμός της ηλειακής ομάδας

Του Κώστα Πλιάγκου – proinisports@gmail.com


Η γυναικεία ομάδα του Αγίου Δημητρίου Πουρναρίου ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις την φετινή σεζόν, με την συμμετοχή της στο τριήμερο καλοκαιρινό τουρνουά της ομάδας Α.Ο.Π.Κ. Πατίστα, στην Καλαμάτα. Ένα τουρνουά όπου συμμετείχαν ομάδες Β΄ Εθνικής, γεγονός που προοιωνίζει τους στόχους της ηλειακής ομάδας τη νέα σεζόν.

Στο τουρνουά πήραν μέρος επίσης οι Νέες Ατρομήτου 2018 (2η στον 3ο όμιλο της Β΄ Εθνικής), ο Φείδων Άργους (2ος στον 2ο όμιλο της Β΄ Εθνικής) και ο διοργανωτής Α.Ο.Π.Κ. Πατίστα (πρωταθλητής στον 6ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής). Οι αγώνες για τον Αγ. Δημήτριο ξεκίνησαν την Δευτέρα 2 Ιουλίου με το παιχνίδι κόντρα στις Νέες Ατρομήτου, όπου με καταπληκτική εμφάνιση επικράτησε με 2-1. Την Τρίτη 6/7 αντίπαλος ήταν ο Φείδων Άργους, όπου η ηλειακή ομάδα εμφανώς καταβεβλημένη από την κόπωση των δύο διαδοχικών αγώνων κόντρα σε ομάδες ανώτερης κατηγορίας, ηττήθηκε 4-0. Το τουρνουά ολοκληρώθηκε χθες, Τετάρτη, με την αναμέτρηση με αντίπαλο την διοργανώτρια ομάδα, όπου πάλι με εξαιρετική εμφάνιση ο Αγ. Δημήτριος Πουρναρίου κέρδισε 4-1 και κατέλαβε την 2η θέση στο τουρνουά, πίσω από τον Φείδωνα Άργους.  

Ο προπονητής του Αγ. Δημητρίου, Τάκης Νικολακόπουλος και η αρχηγός Αθανασία Γιαννακοπούλου κατά την απονομή του κυπέλλου της 2ης θέσης.

Η κατάταξη του τουρνουά ήταν η εξής:  1. Φείδων Άργους 2. Άγιος Δημήτριος Πουρναρίου 3. Πατίστα 4. Νέες Ατρομήτου.

Αγ. Δημήτριος Πουρναρίου: Μπαδούρου Αθανασία, Θεοδωροπούλου Αγγελική, Γιαννακόπουλου Αθανασία, Φεφλέ Μαρία, Μαραζιώτη Βασιλική, Κουή Αντωνία,  Κουή Γεωργία, Ανδρικοπούλου Άντζι, Δρουβιώτη Γωγώ, Χρυσανθακόπουλου Ελένη, Κωστοπούλου Ιωάννα, Νικολακοπούλου Δήμητρα, Μιχοπούλου Ζωή, Παναγοπούλου Ιωάννα, Μπούσδα Βασιλική.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot