FOLLOW US: facebook twitter

Αυξημένοι οι εμβολιασμοί στο ΚΥ Ζαχάρως

Ημερομηνία: 26-11-2021 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”152659″ img_size=”full”][vc_column_text]Έχουν φτάσει στα 80 με 100 τη μέρα, μηδενικά τα κρούσματα


Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου


Ανοδική είναι η πορεία των εμβολιασμών την τελευταία εβδομάδα στο Κέντρο Υγείας Ζαχάρως, εξέλιξη που δημιουργεί αισιοδοξία στην ευρύτερη περιοχή της νότιας Ηλείας για περιορισμό της διασποράς του ιού και οικοδόμηση τείχους ανοσίας.

Όπως δήλωσε στην «Πρωινή» ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Ζαχάρως, Προκόπης Παπαζαφείρης, πλέον γίνονται 80 με 100 εμβολιασμοί την ημέρα, είτε για Τρίτη δόση είτε για πρώτη.

«Τις τελευταίες ημέρες καταγράφεται αυξημένος αριθμός στους εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας, καθώς είμαστε στα 80 με 100 ημερησίως. Αρκετοί πολίτες που είχαν κάνει και τις δύο δόσεις, σπεύδουν να κάνουν και τη λεγόμενη “αναμνηστική”, ενώ έχουμε και πολίτες που έκλεισαν ραντεβού εμβολιασμού για πρώτη φορά», τόνισε ο κ. Παπαζαφείρης προσθέτοντας ότι τα κρούσματα έχουν σχεδόν μηδενιστεί.

«Είναι θετικό το γεγονός ότι δεν έχουμε πλέον κρούσματα επιβεβαιωμένα στην περιοχή και πιστεύω ότι αν συνεχιστεί ο εμβολιασμός με αυτόν τον ρυθμό, θα καταφέρουμε να έχουμε ένα τείχος ανοσίας στην περιοχή ενόψει χειμώνα και να περιορίσουμε στο ελάχιστο τη διασπορά του ιού», ανέφερε.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot