FOLLOW US: facebook twitter

“Αετός” ξανά ο Μηλαδόπουλος-Επιστρέφει στη Δόξα Ν.Μ.

Ημερομηνία: 15-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Νίκος Μηλαδόπουλος συμφώνησε να παίξει στη Δόξα Ν. Μανωλάδας τη νέα σεζόν και οι “αετοί” ενισχύονται με έναν πρωταθλητή.

Ο 24χρονος εξτρέμ, που είναι άλλωστε από τη Ν. Μανωλάδα και αναδείχτηκε από τους «αετούς», αγωνιζόμενος πέντε σερί χρόνια από το 2016 έως το 2021 (με ένα διάλειμμα μισής σεζόν που πήγε στο Ριόλο τον Γενάρη του 2019), την περασμένη σεζόν στέφθηκε πρωταθλητής Ηλείας με τον ΠΑΟ Βάρδας. Και μάλιστα ήταν από τους παίκτες που εντυπωσίασαν, σε μια θέση που δεν μας έχει συνηθίσει, σε αυτή του αριστερού μπακ-χαφ, την στιγμή που είχε διαπρέψει τα προηγούμενα χρόνια ως εξτρέμ, δείγμα της ποιότητας που διαθέτει. Ο Μηλαδόπουλος είχε 29 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και μπαράζ ανόδου και σκόραρε 4 φορές με την φανέλα του ΠΑΟΒ.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Α.Σ. Βάρδας 2015, έχει παίξει επίσης και στον Ολυμπιακό Σαβαλίων τη σεζόν 2021-2022, πριν πάει στον ΠΑΟΒ πέρυσι. Πλέον επιστρέφει ύστερα από δύο χρόνια στην ομάδα της (κωμο)πόλης του, από την οποία αναδείχτηκε και η Δόξα του Μιχάλη Παπουτσή δυναμώνει πολύ στην αριστερή πλευρά, με έναν ολοκληρωμένο ακραίο, που καλύπτει όλη την πλευρά, διεμβολιστή, που διακρίνεται για την ταχύτητα και την τεχνική του κατάρτιση, αλλά και για το σκοράρισμα, έχοντας καλή επαφή με τα δίχτυα. Να θυμίσουμε, άλλωστε, πως ο Μηλαδόπουλος τη σεζόν 2016-2017, σε ηλικία 17 ετών, είχε πετύχει 11 γκολ στο πρωτάθλημα της Α1 με τη Δόξα και από τότε είχε διαφανεί το ταλέντο του.

Ο Μηλαδόπουλος το βράδυ της Παρασκευής με ανάρτησή του ευχαρίστησε τον ΠΑΟΒ που τον πίστεψε εντάσσοντάς τον στην ομάδα πέρυσι το καλοκαίρι, αλλά και για την πρόταση ανανέωσης που του έκανε. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν ήταν δυνατό να την αποδεχθεί και ως εκ τούτου είπε το “ναι” στην Δόξα, η οποία έχει βάλει ψηλά τον πήχη και θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot