FOLLOW US: facebook twitter

Acropolis Jet Raid 2024: Υπερθέαμα ταχύτητας στο Αρκούδι

Ημερομηνία: 04-06-2024 | Συντάκτης:

Το Αρκούδι ήταν ο τερματισμός της πρώτης κούρσας του «Acropolis Jet Raid 2024», διοργάνωσης που εντάσσεται στο καλεντάρι του παγκόσμιου πρωταθλήματος jet ski. Οι αγώνες πρόκειται να διαρκέσουν έως το προσεχές Σάββατο οπότε και έχουν προγραμματιστεί οι τελικοί της διοργάνωσης. 

Διανύοντας σχεδόν τα 40 χιλιόμετρα του πρώτου αγώνα, τα jet ski έφτασαν στο Αρκούδι λίγο μετά τις δέκα. Μετά από μία ιδιαίτερα απαιτητική διαδρομή, οι πιλότοι έβγαλαν τα θηριώδη σκάφη τους στην παραλία προκειμένου να προχωρήσουν στις απαραίτητες ρυθμίσεις για τη δεύτερη κούρσα που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί ανοικτά του κολπίσκου του Αρκουδίου.

Επρόκειτο για έναν αγώνα δέκα γύρων συνολικής διανυθείσας απόστασης 10 χιλιομέτρων που «χάρισε» ένα μοναδικό υπερθέαμα έντασης και αδρεναλίνης στους δεκάδες λουόμενους της παραλίας. Οι πιλότοι που κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις στη συγκεκριμένη κούρσα τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα από τον Δήμο Πηνειού.

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας της διοργάνωσης ολοκληρώθηκε με τη διαδρομή Αρκούδι – Κουρούτα και με τον δέκα γύρων αγώνα Gran Prix of Amalia.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος