FOLLOW US: facebook twitter

Acropolis Jet Raid 2024: Στην τελική ευθεία για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα jet ski

Ημερομηνία: 24-05-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το πρόγραμμα της 1ης μέρας, την Δευτέρα 3 Ιουνίου

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα jet ski θα διεξαχθεί φέτος στην Κουρούτα και το μεγάλο αθλητικό γεγονός στην Ηλεία, με διοργανωτές τον Πανελλήνιο Όμιλο JETSPORT και JET RAID ORGANIZATION και συνδιοργανωτές την AHEPA HELLAS-Ηλεία-τμήμα 47 «Ανδρέας Παπαδάκος», τον Δήμο Ήλιδας και την στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, έχει μπει στην τελική του ευθεία.

Δέκα μέρες έχουν απομείνει μέχρι την έναρξη του «Acropolis Jet Raid 2024», τη Δευτέρα 3 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 8 Ιουνίου στην παραλία της Κουρούτας, με την διεξαγωγή των τελικών αγώνων σε όλες τις κατηγορίες. Εκείνη τη μέρα θα κορυφωθεί και το θέαμα της σπουδαίας αυτής διοργάνωσης, σε ένα από τα πιο θεαματικά θαλάσσια σπορ, αυτό του jet ski, που έχει πολλούς φίλους σε όλη την Ελλάδα και φυσικά στο νομό μας.

Πρόκειται άλλωστε για αγώνες jet ski παγκοσμίου επιπέδου καθώς θα βρεθούν στην Κουρούτα 80 πρωταθλητές από 20 χώρες απ’ όλο τον κόσμο. Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα «Acropolis Jet Raid 2024» στην Κουρούτα είναι ένας αγώνας που καλύπτει πολύ μεγάλες αποστάσεις και μάλιστα χαρακτηρίζεται το «Ντακάρ» των θαλασσών. Συγκεκριμένα, τα jet ski θα ξεκινήσουν από την Μεσσηνία, θα φτάσουν στη Ναύπακτο και στη Ζάκυνθο και θα διασχίσουν όλη την παραλία της Ηλείας.

Στην Κουρούτα είναι το κέντρο του αγώνα και εκεί θα είναι στραμμένο το βλέμμα όλων από τη Δευτέρα 3 Ιουνίου έως το Σάββατο 8 Ιουνίου. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα παγκοσμίως!

To πρόγραμμα της 1η Ημέρας-Δευτέρα 3 Ιουνίου

To πρόγραμμα της 1η ημέρας την Δευτέρα 3 Ιουνίου, στην πλατεία της Κουρούτας, έχει ως εξής:

18:00:  Υποδοχή με παραδοσιακούς χορούς από τους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμαλιάδας

18:10: Παρέλαση Jet Ski Κουρούτα – Παλούκι – Κουρούτα

18:30: Παραδοσιακοί χοροί από το χορευτικό τμήμα του Δήμου Ήλιδας

18:45: Χαιρετισμός Διοργανωτών και επισήμων

19:00: Παρουσίαση αθλητών και απόδοση αθλητικής φανέλας

20:00: Μουσική εκδήλωση από τον Dj Γιώργος Τζίμας


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot