FOLLOW US: facebook twitter

Α2 JOHN DEERE ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ: Απονομή για Πήγασο

Ημερομηνία: 30-05-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το απόγευμα του Σαββάτου σήκωσε την κούπα του πρωταθλητή στο γήπεδο Κατσαρού

Η απονομή του επάθλου του πρωταθλητή της Α2 JOHN DEERE ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ, Πήγασου Πρασίνου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο Κατσαρού. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Άρης Κουλούρης συνοδευόμενος από τον χορηγό της Α2 κατηγορίας JOHN DEERE ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ κ. Δημήτρη Αθανασούλη και τον Δήμαρχο Πύργου κ. Παναγιώτη Αντωνακόπουλο, ο οποίος διετέλεσε και χρέη ιατρού κατά την διάρκεια του φιλικού αγώνα με την ομάδα παλαιμάχων του συλλόγου.

Μια γιορτή για τον τίτλο, που παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι, οι οποίοι χειροκρότησαν θερμά τις ομάδες. Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης έγινε η απονομή του κυπέλλου του Πρωταθλητή από την Διοργανώτρια Αρχή για την κατάκτηση του τίτλου, αφού νωρίτερα είχε προηγηθεί η απονομή μεταλλίων στον πρόεδρο, τον προπονητή, στους παίκτες και συντελεστές της φετινής πορείας της ομάδας μας.

Το «παρών» έδωσαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Ολυμπισμού και Εθελοντισμού κ. Δημήτρης Νικολακόπουλος, η άμισθη σύμβουλος του Δήμου Πύργου κ. Φλώρα Παπαγιαννάκη, οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Βάσω Λουμιώτη και κ. Στάμος Σφυρής καθώς και οι χορηγοί των εμφανίσεων του Πήγασου,  κ. Μεγακλής Διαμαντόπουλος και κ. Χρήστος Μπεβούδας.

Την κούπα σήκωσε ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Γαλανόπουλος και στη συνέχεια ακολούθησαν οι καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες με το κύπελλο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot