FOLLOW US: facebook twitter

Α2 ΕΣΚΑΗ: Τζάμπολ σήμερα και για τον Ίφιτο

Ημερομηνία: 09-10-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Α2 ΕΣΚΑΗ ξεκίνησε το Σάββατο και ο Ίφιτος Πύργου του Γιώργου Μπεκρή παίζει σήμερα στις 6.30μ.μ. με το Σκαγιοπούλειο, στο Κλειστό του Πύργου, για την 1η αγωνιστική, με στόχο μια καλή πορεία και ένα όσο το δυνατόν υψηλότερο πλασάρισμα στην βαθμολογία. Η αυλαία άνοιξε το Σάββατο, με τον Αιγέα Γαστούνης να ηττάται εντός έδρας από την Α.Γ.Ε. Ζακύνθου με 49-66, ενώ ο Διαγόρας Βραχνεΐκων κέρδισε στο Αργοστόλι τον Κεφαλληνιακό με 54-59.


Το πρόγραμμα


Δευτέρα 9/10

6.30μ.μ.: Ίφιτος-Α.Ο. Σκαγιοπουλείου

Τετάρτη 11/10

6μ.μ.: Πήγασος -Νίκη Προαστείου

8μ.μ.: Πρ. Ηλίας/ΠΑΟΚ- Ακράτα

8.15μ.μ.: Π.Α.Σ. Ναυπάκτου -Α.Ο. Πυρσός

9μ.μ.: Σείριος-Τρίτων

Χορηγός η AEGEAN TAXI OIL Ε.Π.Ε.

Ο Ίφιτος Πύργου ανακοίνωσε ότι για μια ακόμη χρονιά μεγάλος χορηγός της ομάδας είναι το πρατήριο υγρών καυσίμων και διανομής πετρελαίου θέρμανσης «AEGEAN TAXI OIL Ε.Π.Ε.», στον Άγιο Ιωάννη Πύργου.

«Η πολύ επιτυχημένη επιχείρηση της πόλης μας, που στηρίζει σθεναρά για πολλά χρόνια τον αθλητισμό στην περιοχή του Πύργου αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, θα αποτελέσει τον μεγάλο χορηγό του ανδρικού τμήματος του Ίφιτου στο ταξίδι του στην Α2 Κατηγορία της ΕΣΚΑΗ τη σεζόν 2023-2024. Η επιχείρηση «AEGEAN TAXI OIL Ε.Π.Ε.» θα διαφημίζεται στο εμπρόσθιο μέρος της εμφάνισης του Ανδρικού τμήματος. Ευχαριστούμε πολύ την επιχείρηση «AEGEAN TAXI OIL Ε.Π.Ε.» και προσωπικά τον κ. Δημήτρη Μιαούλη για την πολύ σημαντική υποστήριξη στην ομάδα μας», αναφέρει η ανακοίνωση του Ιφίτου. Τα στοιχεία της επιχείρησης είναι τα εξής: Ταξί Καύσιμα Αγ. Ιωάννης Πύργος, Διεύθυνση: Αγ. Ιωάννης, Πύργος Ηλείας, 27 131, Τηλέφωνο: 26210 28500, E-mail: taxioilepe@yahoo.gr.


Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot