FOLLOW US: facebook twitter

A1 PLAYSPORTS: Οι σκόρερς μετά από 7 αγώνες

Ημερομηνία: 07-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Παναγιώτης Αγριδιώτης έφτασε τα πέντε γκολ στο πρωτάθλημα της Α1

Στην δεύτερη θέση πλέον ο Αγριδιώτης-Παραμένει πρώτος ο Τσουκαλάς

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Παναγιώτης Αγριδιώτης του Αλφειού με τα δύο γκολ που πέτυχε στο Τραγανό έφτασε τα 5 τέρματα και έπιασε στην 2η θέση του πίνακα των σκόρερς τον Νίκο Παλούμπη του ΠΑΟΒ, ύστερα από 7 αγωνιστικές. Στην κορυφή παραμένει ο Πέτρος Τσουκαλάς του Ηλειακού Βαρθολομιού με 7 γκολ. Οι σκόρερς με τέσσερα γκολ δεν άλλαξαν σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ στα 3 γκολ ανέβηκαν ο Λεονάρντο Αγκόλι της Θύελλας Καταραχίου και ο Διονύσης Πλαστουργός του ΠΑΟ Βάρδας, που σκόραραν δις με αντιπάλους Δόξα Ν.Μ. και Πέλοπα αντίστοιχα, οι Ηλίας Μπατζακόπουλος, Λάκης Κολτσίδας του Αστέρα που σκόραραν στο Γούμερο, ο Βίκτωρας Σέφα του Λ. Αστέρα Σκουροχωρίου, που πέτυχε γκολ κόντρα στον Ηλειακό Βαρθολομιού, ο αρχηγός της Νίκης Τραγανού, Νίκος Κολοτούρος, που βρήκε δίχτυα με αντίπαλο τον Αλφειό και τέλος ο Αχαιός Ραφαήλ Σκιαδαρέσης του Ηλειακού Λεχαινών που σκόραρε στην Ανδραβίδα.

Οι πρώτοι σκόρερς

7 γκολ: Τσουκαλάς (Ηλειακός Β.)

5 γκολ: Παλούμπης (ΠΑΟ Βάρδας), Αγριδιώτης (Αλφειός)

4 γκολ: Γεωργιόπουλος, Μπουρούκης (Αστέρας), Π. Κωνσταντόπουλος (Ξενοφών), Σταυρούλιας (Ολυμπιακός Σ.), Αποστολόπουλος (Ηλειακός Β.), Μπάρκας (Θύελλα).

3 γκολ: Λαθύρης, Πλαστουργός (ΠΑΟ Βάρδας), Μπατζακόπουλος, Κολτσίδας (Αστέρας), Τσαγκάρης (Λ. Αστέρας), Παπαδάτος (Δόξα Ν.Μ.), Δουλαβέρης (Ηλειακός Β.), Σέφα (Λ. Αστέρας), Αγκόλι (Θύελλα), Ν. Κολοτούρος (Νίκη Τρ.), Σκιαδαρέσης (Ηλειακός Λ.), Αλ. Τσάκος (Κένταυρος Σ.).

2 γκολ: Αντωνόπουλος, Μπίσα, Κοντάνας, Διονυσόπουλος (ΠΑΟΒ), Βασιλικόπουλος (Αστέρας), Σαρακίνης (Ηλειακός Β.), Παργινός, Πεσκελίδης (Αλφειός), Θ. Τσάκος, Δ. Κασσιανός (Νίκη Τραγανού), Χαραλαμπόπουλος, Δημητρόπουλος (Πέλοπας), Παπαγεωργίου (Λ. Αστέρας), Κουής, Δρακόπουλος (Ξενοφών), Στεφέν (Θύελλα), Τσαντίλης (Ηλειακός Λ.), Κωστόπουλος, Κακολύρης (Δάφνη), Καπετανάκης (Α.Ο. Μακρισίων).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος