FOLLOW US: facebook twitter

A1 PLAYSPORTS: Νίκες για Βαρθολομιό, Θύελλα, Ξενοφώντα, ισοπαλία στα Λεχαινά

Ημερομηνία: 10-12-2022 | Συντάκτης:

Για την 8η αγωνιστική της Α1 PLAYSPORTS o Ηλειακός Βαρθολομιού νίκησε εύκολα τον Α.Ο. Μακρισίων με 4-1. Μέχρι το 30΄ το σκορ ήταν 3-0 με γκολ των Τσουκαλά, Καραγιάννη, Δαλαβούρα και στο 44΄ ο Δουλαβέρης έκανε το 4-0. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50΄ ο Καπετανάκης με απευθείας φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
Στο Ενωσιακό η Θύελλα ήταν καταιγιστική στο β΄ ημίχρονο με αντίπαλο την Δάφνη. Μετά από ένα άσφαιρο α΄ ημίχρονο, η ομάδα του Καταραχίου πέτυχε 4 γκολ σε 20 λεπτά από το 56΄ έως το 76΄ και άλλο ένα στο 82΄. Σκόρερς οι Αγκόλι και Στεφέν από δύο γκολ και ένα πέτυχε ο Κιάμος.
Στο Καλλίκωμο ο Ξενοφών πέτυχε πολύτιμη νίκη επί της Νίκης Τραγανού με 3-1. Το 1-0 έγινε στο 20΄ με σέντρα-σουτ του Κουτσογιαννάκη με τη μπάλα να βρίσκει σε αμυνόμενο και να καταλήγει στα δίχτυα. Η Νίκη ισοφάρισε στο 65΄ με απευθείας φάουλ του Νίκου Κολοτούρου και στο 75΄ και 78΄ ο Πάρης Κωνσταντόπουλος με δύο δικά του γκολ χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του.
Τέλος στα Λεχαινά, Ηλειακός και Πέλοπας αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1. Ο Πέλοπας προηγήθηκε στο 3ο λεπτό με γκολ του Χάρη Κανελλόπουλου από κάθετη του Δημητρόπουλου και ο Ηλειακός ισοφάρισε στο 12΄ με απευθείας φάουλ του Σκιαδαρέση.

*Αναλυτικά ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Δευτέρα.

Τα αποτελέσματα
Σάββατο 10/12

Ξενοφών – Νίκη Τραγανού 3-1
Ηλειακός Β.- Α.Ο. Μακρισίων 4-1
Θύελλα-Δάφνη 5-0
Ηλειακος Λ.- Πέλοπας 1-1

Κυριακή 11/12-Ώρα 3μ.μ.
ΠΑΟ Βάρδας- Ολυμπιακός Σ.
Αστέρας – Δόξα Ν.Μ.
Λ. Αστέρας-Ολυμπιάδα
Αλφειός – Κένταυρος Σ. 3-0 α.α.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος