FOLLOW US: facebook twitter

A1 PLAYSPORTS: Μεγάλες νίκες για Σκουροχώρι, Θύελλα, Λεχαινά-Εύκολα ο ΠΑΟΒ, ισοπαλία στα Μακρίσια

Ημερομηνία: 03-12-2022 | Συντάκτης:

Για την 7η αγωνιστική της Α1 Κατηγορίας ο Λ. Αστέρας πέτυχε σπουδαία νίκη με 2-0 στο Σκουροχώρι επί του δεύτερου της βαθμολογίας Ηλειακού Βαρθολομιού. Το 1-0 έκανε ο Παπαγεωργίου στο 8΄ από σέντρα του Νικολόπουλου και το 2-0 στο 94΄ ο Σέφα. Μεγάλο και εντυπωσιακό διπλό από την Θύελλα Καταραχίου στη Ν. Μανωλάδα με 1-4 επί της Δόξας. Το 0-1 έγινε στο 10΄ με αυτογκόλ του Μπλετσάκη από σέντρα του Κιάμου. Το 0-2 στο 35΄ ο Κιάμος από εκτέλεση φάουλ του Κολόκα και αυτό ήταν το σκορ ημιχρόνου καθώς στο 44΄ η Δόξα έχασε πέναλτι με τον Παπαδάτο (άουτ). Στο β΄ μέρος ο Αγκόλι με σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 0-3 και ο Διαμαντής Παναγόπουλος με απευθείας φάουλ μείωσε 1-3. Το τελικό 1-4 σημείωσε ξανά ο Αγκόλι, ύστερα από ωραίο συνδυασμό με τον Νικολόπουλο.
Ο Ηλειακός Λεχαινών πέρασε από την Ανδραβίδα στο γειτονικό ντέρμπι, με 0-2. Το 0-1 έκανε ο Σκιαδαρέσης στο 36΄, ύστερα από γύρισμα του Τσαντίλη, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται πως η μπάλα είχε βγει άουτ στο γύρισμα του Τσαντίλη. Το 0-2 διαμόρφωσε στο 90΄ ο Κουρής για την ομάδα του Λύσανδρου Τζαβάρα.
Στην Σπιάντζα ο πρωτοπόρος ΠΑΟ Βάρδας κέρδισε εύκολα 5-0 τον Πέλοπα. Το ημίχρονο ήταν 0-3 με γκολ του Πλαστουργού στο 5΄ και Διονυσόπουλου στο 30΄ και 42΄. Στην επανάληψη Πλαστουργός και Δούλος στο 70΄ και 77΄ διαμόρφωσαν το τελικό 0-5.
Τέλος στο έτερο γειτονικό ντέρμπι της ημέρας, στα Μακρίσια, Α.Ο.Μ. και Ξενοφών αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1, με τα γκολ να μπαίνουν σε διάστημα δύο λεπτών, προς το τέλος του αγώνα. Το 1-0 έκανε ο Καπουράνι στο 82΄ με σουτ μέσα από την περιοχή, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Σταϊκόπουλου και στο επόμενο λεπτό ο 15χρονος Γιώργος Δρακόπουλος ισοφάρισε 1-1, μετά από κάθετη μπαλιά του επίσης νεαρού Βασίλη Γεωργουλόπουλου. Ο Ξενοφών από το 61΄ έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αναμουρλίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Κηπουρό, σε υποσχόμενη επίθεση.

*Αναλυτικά ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Δευτέρα

Τα αποτελέσματα
Σάββατο 3/12

Πέλοπας-ΠΑΟ Βάρδας 0-5
Λ. Αστέρας- Ηλειακός Β. 2-0
Δόξα Ν.Μ.- Θύελλα 1-4
Δάφνη- Ηλειακός Λ. 0-2
Α.Ο. Μακρισίων- Ξενοφών 1-1

Κυριακή 4/12-Ώρα 3μ.μ.
Νίκη Τραγανού-Αλφειός
Ολυμπιάδα-Αστέρας
Ολυμπιακός Σ.-Κένταυρος Σ. 3-0 α.α.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος