FOLLOW US: facebook twitter

A1 PLAYSPORTS: Εντός έδρας ΠΑΟΒ, Αστέρας-Αμφίρροπα ματς σε Καλλίκωμο, Λεχαινά-Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Ημερομηνία: 09-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

8η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο στην μεγάλη κατηγορία του ηλειακού ποδοσφαίρου και οι πρωτοπόροι ΠΑΟ Βάρδας και Αστέρας αγωνίζονται εντός έδρας με υπολογίσιμους αντιπάλους. Ο πρώτος ΠΑΟΒ υποδέχεται την Κυριακή τον τρίτο Ολυμπιακό Σαβαλίων (σε ισοβαθμία με τον Ηλειακό Βαρθολομιού), ενώ ο δεύτερος Αστέρας φιλοξενεί την ίδια μέρα την έκτη Δόξα Ν. Μανωλάδας. ΠΑΟΒ και Αστέρας είναι ξεκάθαρα φαβορί, αλλά πρέπει να το αποδείξουν και στο χορτάρι…

Από κει και πέρα, ο τρίτος της βαθμολογίας Ηλειακός Βαρθολομιού, μετά την ήττα στο Σκουροχώρι, θέλει το Σάββατο να… ρεφάρει με αντίπαλο τον Α.Ο. Μακρισίων και ο έτερος Ηλειακός, αυτός των Λεχαινών, που διάγει πολύ καλή πορεία, περιμένει την ίδια μέρα τον Πέλοπα Πύργου, που δεν είναι ευκαταφρόνητος αντίπαλος. Το Σάββατο θα διεξαχθούν άλλα δύο ματς. Στο Καλλίκωμο ο Ξενοφών θα αντιμετωπίσει τη Νίκη Τραγανού με αμφότερες τις ομάδες να έχουν καιρό να γευτούν την χαρά της νίκης και στην Σπιάντζα η Θύελλα, που προέρχεται από εντυπωσιακό διπλό στη Ν. Μανωλάδα, θα παίξει με την μαχητική Δάφνη Ανδραβίδας.

Την Κυριακή πέρα από τα ματς του ΠΑΟΒ και του Αστέρα θα διεξαχθεί στο Σκουροχώρι και το παιχνίδι Λ. Αστέρας-Ολυμπιάδα, με την ομάδα του Νίκου Σταματελάτου να είναι πολύ ανεβασμένη μετά την μεγάλη νίκη επί του Ηλειακού Βαρθολομιού και το γεγονός ότι είναι πέντε σερί ματς αήττητη (2 νίκες-3 ισοπαλίες).

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Σάββατο 10/12-Ώρα 3μ.μ.

Ξενοφών – Νίκη Τραγανού

Ηλειακός Β.- Α.Ο. Μακρισίων
Θύελλα-Δάφνη
Ηλειακος Λ.- Πέλοπας

Κυριακή 11/12-Ώρα 3μ.μ.

ΠΑΟ Βάρδας- Ολυμπιακός Σ.
Αστέρας – Δόξα Ν.Μ.
Λ. Αστέρας-Ολυμπιάδα

Αλφειός – Κένταυρος Σ. 3-0 α.α.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος