FOLLOW US: facebook twitter

Α1 PLAYSPORTS: Δυνατές μάχες παραμονής-Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής

Ημερομηνία: 10-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ξενοφών-Μακρίσια, Ηλειακός Λ.- Δάφνη και Αλφειός-Νίκη Τραγανού οι πιο ενδιαφέροντες αγώνες

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο με αμείωτους ρυθμούς το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας Ηλείας με την διεξαγωγή της 22η αγωνιστικής και η μάχη για την παραμονή φουντώνει, καθώς εκεί έχει στραφεί το ενδιαφέρον όλων. Η μάχη του τίτλου έχει ουσιαστικά κριθεί με τον ΠΑΟΒ να είναι σταθερά στο +10 από τον δεύτερο Αστέρα. Οι πρωτοπόροι της Βάρδας φιλοξενούν την Κυριακή τον Πέλοπα και αναμένεται να φτάσουν στην 20η νίκη τους. Ο Αστέρας που δίνει χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από την αξιόλογη ακαδημία του, υποδέχεται την ίδια μέρα την Ολυμπιάδα Γουμέρου, που παλεύει για την παραμονή.

Ο τρίτος Ολυμπιακός Σαβαλίων θα πάρει άκοπα το τρίποντο με το Σώστι και η τέταρτη πλέον Δόξα Ν.Μ., που επέστρεψε στις θέσεις που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, πάει στο Ενωσιακό της Σπιάντζας να παίξει με την φορμαρισμένη Θύελλα, που είναι ακριβώς πίσω της με έναν βαθμό λιγότερο. Ο Ηλειακός Βαρθολομιού, που ισοβαθμεί με την Δόξα, περιμένει τον Λ. Αστέρα Σκουροχωρίου για να επιστρέψει στις νίκες καθώς έχει τρεις σερί ήττες, με τους Σκουροχωρίτες να δίνουν μάχη σε κάθε ματς για την παραμονή και μάζεψαν 4 βαθμούς στα δύο τελευταία ματς.

Η Νίκη Τραγανού που είναι 7 ματς αήττητοι (τέσσερις σερί νίκες) και σκαρφάλωσε στην 7η θέση με βλέψεις για ακόμα ψηλότερα, πάει στο Επιτάλιο να παίξει με τον Αλφειό, ο οποίος έχει δύο βαθμούς λιγότερους και μετά τι δύο απανωτές ήττες δεν νιώθει και τόσο άνετα (στο +4 από την ζώνη των πλέι-άουτ).

Τέλος, έχουμε και δύο γειτονικά ντέρμπι παραμονής. Το Σάββατο στο Καλλίκωμο θα διεξαχθεί το ματς Ξενοφών-Μακρίσια με τους Κρεστεναίους να είναι έξι ματς χωρίς ήττα (2 νίκες-4 ισοπαλίες) και τον Α.Ο.Μ. να προέρχεται από σπουδαία νίκη επί του Αλφειού. Την Κυριακή στα Λεχαινά θα γίνει το παιχνίδι ανάμεσα στον Ηλειακό και την Δάφνη, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στα όρια της ζώνης των πλέι-άουτ, στους 24 βαθμούς και η νικήτρια (αν υπάρξει) θα αποκτήσει προβάδισμα για την παραμονή.

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής

Σάββατο 11/3-Ώρα 3.30μ.μ.

Ξενοφών-Α.Ο. Μακρισίων

Κυριακή 12/3-Ώρα 3.30μ.μ.

ΠΑΟ Βάρδας-Πέλοπας
Αστέρας-Ολυμπιάδα
Θύελλα-Δόξα Ν.Μ.
Ηλειακός Β.-Λ. Αστέρας
Αλφειός-Νίκη Τραγανού
Ηλειακός Λ.-Δάφνη
Κένταυρος Σ.-Ολυμπιακός Σ. 0-3 α.α


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος