FOLLOW US: facebook twitter

A1 Κατηγορία: 45 γκολ σε 8 φιλικά το Σαββατοκύριακο!

Ημερομηνία: 25-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Νίκες για Πανηλειακό, Νίκη Τραγανού, Δόξα Ν.Μ., Ξενοφώντα, Αλφειό, Πέλοπα Πύργου, Ηλειακό, Κεραυνό


Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Οι 13 από τις 15 ομάδες της Α1 DUOMO-MONK έδωσαν φιλικά ματς το Σαββατοκύριακο, τα τελευταία πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Τα γκολ που μπήκαν ήταν 45 σε οχτώ φιλικά παιχνίδια, εκ των οποίων τα επτά διεξήχθησαν το Σάββατο και το Θύελλα-Πανηλειακός την Κυριακή.

 

Θύελλα-Πανηλειακός 1-5

Ο Πανηλειακός νίκησε 5-1 χθες τη Θύελλα Καταραχίου στο Ενωσιακό. Το σκορ ημιχρόνου ήταν 0-2 για την ομάδα του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου με σκόρερς τον Τζανέτο στο 19΄ με σουτ μέσα από την περιοχή και τον Κακόγιαννο στο 26΄ με τον ίδιο τρόπο. Στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου, η Θύελλα του Φώντα Μοσχογιάννη μείωσε 1-2 με τον ταλαντούχο μεσοαμυντικό Μάριο Μουζάκη και στο 68΄ ο Τσαγκάρης σημείωσε το 1-3 με κεφαλιά από κόρνερ. Στο 79΄ ο Μπάλλας με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και ο Έλιοτ στο 84΄ με ωραίο γυριστό σουτ διαμόρφωσαν το τελικό 1-5. Ο Πανηλειακός παρατάχθηκε χωρίς Δημάκη και Δαλαβούρα, ενώ η Θύελλα χωρίς Τσάμπρα, Κοζοκάρου, Μπαχούρο.

 

Νίκη Τραγανού-Δάφνη 6-2

Η Νίκη Τραγανού νίκησε 6-2 σε φιλικό ματς τη Δάφνη Ανδραβίδας το Σάββατο. Το 1-0 έκανε ο Σαραντούλιας με κεφαλιά από κόρνερ στο 5ο λεπτό, αλλά η Δάφνη αντέδρασε και με δύο γκολ, ένα του Χατζή και ένα του Τσιχλιά, πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 35΄ με 1-2. Ο Γεωργιόπουλος στο 42΄ ισοφάρισε και στο β΄ μέρος η ομάδα του Αλέξη Γαλάνη ήταν καταιγιστική. Ο Φώτης Καλογερόπουλος με πέναλτι σημείωσε το 3-2, ο Γεωργιόπουλος πέτυχε άλλα δύο γκολ στη συνέχεια και το τελικό 6-2 διαμόρφωσε ο Τσέλα.

 

Δόξα Ν.Μ.- Ολυμπιακός Σ. 4-1

Η Δόξα Ν.Μανωλάδας νίκησε 4-1 τον Ολυμπιακό Σαβαλίων. Το 1-0 για την ομάδα του Πέτρου Χρηστίδη έκανε ο Βασίλης Παντελής στο 10΄ με κεφαλιά από κόρνερ του Πολίτη. Ο Ολυμπιακός είχε φάσεις να ισοφαρίσει με τον Μπατζαλή, ώσπου ο Πατρινός μέσος Θανάσης Νικολόπουλος έκανε το 2-0 στο 30΄ και ο ίδιος παίκτης το 3-0 στο 45΄. Στο β΄ μέρος ο Παντελής ξανά σημείωσε το 4-0 από μπαλιά του Σαρανταυγά και το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Ρούνης με κεφαλιά στο 80΄, από κόρνερ του Κολτσίδα.

 

Ολυμπιάδα-Ξενοφών 1-2

Ο Ξενοφών κέρδισε 2-1 την Ολυμπιάδα στο Γούμερο. Το 0-1 έκανε ο Πεσκελίδης από κάθετη πάσα του Θανάση Καλαντζή και το 0-2 ο Θανάσης Καλαντζής, μετά από ωραία συνεργασία Μπακατσέλου και Γιώργου Καλαντζή. Η Ολυμπιάδα μείωσε λίγο πριν το ημίχρονο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του αρχηγού της, Θανάση Καλαντζή. Η ομάδα του Ντέγιαν Μιλοσέσκι, που αγωνίστηκε χωρίς του Πάρη Κωνσταντόπουλο, Βαγγόπουλο, είχε και τρία δοκάρια, δύο με τον Θ. Καλαντζή και ένα με τον Μπακατσέλο. Η Ολυμπιάδα του Χρήστου Γκρίλλα, που αγωνίστηκε χωρίς Γαλάνη και Σοφοκλή Μπίρμπα, στο β΄ μέρος παρουσίασε καλό πρόσωπο και είχε μια πολύ καλή φάση με τον Νίκο Ροδόπουλο.

 

Πελόπιο-Αλφειός 1-2

Στο Πελόπιο, το Σάββατο, ο Αλφειός κέρδισε 2-1 τον τοπικό Πέλοπα. Η ομάδα του Κώστα Μπακάλη προηγήθηκε στο 38΄ με σουτ του Παργινού από πλάγια μέσα στην περιοχή και στο 70΄ ο έμπειρος Πυργιώτης επιθετικός έκανε το 0-2 από πάσα του Τσαντίλη. Ο Πέλοπας του Κώστα Σακέλλη, που είναι ένα νεανικό σύνολο με παίκτες αποκλειστικά από την περιοχή, μείωσε στο 85΄ με τον Βελισσάρη στο τελικό 1-2.

Ο Αλφειός παρατάχθηκε χωρίς τον τραυματία Νώντα Αβραμόπουλο. Ο Πέλοπας δεν είχε τον Νίκο Κατσώλη…

 

Ατρόμητος Β.-Πέλοπας 3-4

Ο Πέλοπας Πύργου νίκησε 4-3 τον Ατρόμητο στη Βαρβάσαινα. Το 0-1 έκανε ο Θάνος Γεωργίου στο 28΄ και αυτό ήταν το σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη είχαμε καταιγισμό από γκολ! Ο Φάνης Δασκόπουλος άνοιξε το χορό πετυχαίνοντας το 0-2 στο 55΄, αλλά ο Ατρόμητος ισοφάρισε με αυτογκόλ του Δ. Πλατή και γκολ του Πικέα στο 70΄. Το 2-3 έκανε ξανά ο έμπειρος σκόρερ Φάνης Δασκόπουλος στο 75΄, αλλά δύο λεπτά μετά ο Μακρής έφερε εκ νέου το παιχνίδι στα ίσα (3-3). Το τελικό 3-4 διαμόρφωσε ο Δημήτρης Πλατής στο 82΄.

Ο Πέλοπας αγωνίστηκε χωρίς Παναγόπουλο, Καλαθά, Λιαμπότη και ο Ατρόμητος, που σε φιλικά κόντρα σε ομάδες της Α1 στέκεται πολύ καλά, χωρίς τους Τόλια, Ντεβενέζο, Σταθόπουλο, Χηνοφώτη, Δ. Μπαδούρο.

 

Κεραυνός Βρ.- Λ. Αστέρας 4-2

Ο Κεραυνός Βρίνας νίκησε 4-2 τον Λ. Αστέρα Σκουροχωρίου στο Καλλίκωμο. Η ομάδα του παίκτη-προπονητή Νίκου Σταματελάτου προηγήθηκε στο 40΄ με τον ίδιο να σκοράρει. Ο Κεραυνός του Κώστα Δρακόπουλου είχε δύο δοκάρια στο α΄ μέρος με τον πολύ καλό Αφρικανό επιθετικό (από την Ζιμπάμπουε), που έχει εδώ και δύο εβδομάδες περίπου στο ρόστερ του, τον Πανάσι Μουφούκι. Στο β΄ ημίχρονο ο Κεραυνός ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ στο β΄ ημίχρονο. Ισοφάρισε με άλλον ένα ξένο παίκτη που διαθέτει φέτος, τον Ιταλό εξτρέμ Τζουζέπε Ανουνσιάτα, ενώ υπάρχει στο ρόστερ κι άλλος Ιταλός, επίσης εξτρέμ, ο Σιμόνε Σιραγκούσα. Στη συνέχεια, ο Λεονάρντο Αγκόλι έκανε το 2-1, ενώ ξανά ο Τζουζέπε έκανε το 3-1. Το 4-1 σημείωσε ο 14χρονος ταλαντούχος μεσοεπιθετικός Γιώργος Δρακόπουλος (γιος του προπονητή του Κεραυνού, Κώστα Δρακόπουλου). Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Νίκος Σταματελάτος με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή. Ο Κεραυνός αγωνίστηκε χωρίς τους τραυματίες Κουή, Βουρλούμη και Γκολφίνο, ενώ ο Λ. Αστέρας χωρίς Μπ. Κύταρρη, Σέφα και Μαχαίρα.

 

Ηλειακός Λ.-Ηλειακός Β. 2-5

Ο Ηλειακός Βαρθολομιού νίκησε σε φιλικό παιχνίδι στα Λεχαινά τον συνονόματό του, Ηλειακό, με 5-2, το απόγευμα του Σαββάτου. Η ομάδα του Μιχάλη Παπουτσή προηγήθηκε 2-0 με ισάριθμα γκολ του Αντώνη Κουλούρη, που αγωνιζόμενος ως στόπερ προωθήθηκε σε στημένες φάσεις. Ο Ηλειακός Λεχαινών μείωσε 1-2 με τον Παναγιωτόπουλο και ο Μονόλιθος έκανε το 1-3, που ήταν σκορ ημιχρόνου. Στο β΄ μέρος οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-3 με τον Γεωργιλα, αλλά ο Μονόλιθος ξανά και ο Παναγιώτης Κορκός διαμόρφωσαν το τελικό 2-5. Ο Ηλειακός Βαρθολομιού, έχει ρεπό την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 DUOMO-MONK κι έτσι το προσεχές Σαββατοκύριακο θα δώσει το τελευταίο του φιλικό ματς κόντρα στον Λ. Αστέρα Σκουροχωρίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος