FOLLOW US: facebook twitter

Α1 ΕΣΚΑΗ: Σενάριο για διεξαγωγή ενός γύρου

Ημερομηνία: 25-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα μπάσκετ έχουν διακοπεί, μεταξύ αυτών και της ΕΣΚΑΗ και είναι άγνωστο προς το παρόν το πότε θα επανεκκινήσουν. Το lockdown είναι μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, αλλά με τόσα πολλά κρούσματα κορονοϊού που υπάρχουν καθημερινά, είναι απίθανο να επιστρέψουμε στην αθλητική δράση μέσα στο Δεκέμβριο. Το lockdown θα συνεχιστεί και οι πιο αισιόδοξες προβλέψεις κάνουν λόγο για επανεκκίνηση μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, από το νέο έτος.

Η ΕΣΚΑΗ, λοιπόν, είναι αναγκασμένη να βρει τρόπους για το πώς θα συνεχιστούν τα πρωταθλήματα και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος» ένα σχέδιο που τελεί υπό επεξεργασία από την Ένωση είναι το να διεξαχθεί τελικά μόνο ένας γύρος μέχρι το καλοκαίρι στην Α1 ΕΣΚΑΗ. Άλλωστε, έδρες επί της ουσίας δεν υπάρχουν στο πρωτάθλημα λόγω της απουσίας φιλάθλων στις εξέδρες, ενώ φέτος δεν υπάρχουν και πλέι-οφ, σύμφωνα με την Προκήρυξη. Όπως και να ’χει η ΕΣΚΑΗ αναμένεται να ακούσει και την άποψη των ομάδων, όπως είχε κάνει και στο πρώτο lockdown την άνοιξη και όλα θα συνυπολογιστούν για την τελική της απόφαση.

Θυμίζουμε πως μετά τη διεξαγωγή και της 4ης αγωνιστικής στην Α1 ΕΣΚΑΗ, εκκρεμούν οι αγώνες Έσπερος- Προμηθέας 2014 και Ν.Ε.Π.- Νίκη Προαστείου  από την 3η αγωνιστική και Προμηθέας 2014- Παναχαϊκός, Αραχωβίτικα- Νίκη Προαστείου από την 4η αγωνιστική.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος