FOLLOW US: facebook twitter

A1 ΕΣΚΑΗ: Πρώτο τζάμπολ την Δευτέρα-Ενισχυμένο το Σ.Ε.Φ.Α.-Με σύνθεση ανάγκης ο Πανωλενειακός

Ημερομηνία: 07-10-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ξεκινά την προσεχή Δευτέρα το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ με τις δύο ηλειακές ομάδες να παίζουν εντός έδρας. Το Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας υποδέχεται στις 8μ.μ. στο «Αέθλιον» τα Αραχωβίτικα και ο Πανωλενειακός στις 8.30μ.μ. τον Αστέρα Τεμένης.

Το Σ.Ε.Φ.Α. του Βασίλη Αναστασόπουλου είναι ενισχυμένο με Παναγόπουλο, Χριστοδουλόπουλο, Δέμη, Μάρκο, Σκαλτσά, Σύρπα και εσχάτως με τον Τσιλιμίγκρα και μαζί με τους παίκτες που ανανέωσαν, τον ηγέτη Θανάση Νικολόπουλο και τους Στριγά, Παπαγιάννη, Λαμπρόπουλο και Χρονόπουλο, διαθέτει πολύ καλό ρόστερ. Στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι η άνετη παραμονή και να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται. 

Ο Πανωλενειακός δεν μπόρεσε να αναπληρώσει τους πολλούς και βασικούς παίκτες που αποχώρησαν, με πρώτο και καλύτερο τον πολύπειρο Βασίλη Παπαδόπουλο, ο  οποίος ύστερα από 7 χρόνια αποχαιρέτησε την ομάδα, κι έτσι θα παραταχθεί την Δευτέρα με σύνθεση ανάγκης, στον πρώτο αγώνα στην ιστορία του στην Α1. Και από κει και πέρα, είναι εξαιρετικά αμφίβολο το αν θα συνεχίσει το πρωτάθλημα…

Το πρόγραμμα

Δευτέρα 10/10

8μ.μ.: Σ.Ε.Φ.Α.-Αραχωβίτικα/Ακταίο
8μ.μ.: Δύμη-Φαέθων
8μ.μ.: Ε.Α. Παραλίας-Ολυμπιάδα

8.30μ.μ.: Πανωλενειακός-Αστέρας Τεμένης

8.30μ.μ.: Κεραυνός Αιγίου-Α.Ε. Αγυιάς
8.30μ.μ.: Ε.Α.Π.-Ήφαιστος/Αχιλλέας
9.μ.μ.: Απολλωνιάδα- Πυρσός

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος