FOLLOW US: facebook twitter

A1 ΕΣΚΑΗ: Ματς… τετράδας με Νέους Γλαύκου το Σ.Ε.Φ.Α.

Ημερομηνία: 15-04-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σήμερα στις 8μ.μ. στο «Αέθλιον»-Με Ολυμπιάδα στην Πάτρα το Βαρθολομιό

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Η 25η και προτελευταία αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑΗ διεξάγεται σήμερα και το Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, στις 8μ.μ., στο «Αέθλιον», με αντίπαλο τους Νέους Γλαύκου. Η ομάδα του Δημήτρη Φωτόπουλου βρίσκεται στην 6η θέση (14 νίκες-10 ήττες), με μία νίκη λιγότερη από τους Νέους Γλαύκου, οι οποίοι ισοβαθμούν στην 4η θέση με την Ολυμπιάδα. Αν οι «κιτρινόμαυροι» της Ανδραβίδας κερδίσουν σήμερα και καλύψουν και την διαφορά της ήττας του α΄ γύρου (είχαν χάσει με 3 πόντους στην Πάτρα), θα προσπεράσουν τους Νέους Γλαύκου κι έχουν πιθανότητες ακόμα και για την 4η θέση, που δίνει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ. 

Η Α.Ε. Βαρθολομιού, η οποία είναι 9η με ρεκόρ 10-14, παίζει στις 9μ.μ. με την  Ολυμπιάδα στην Πάτρα και θα κυνηγήσει τη νίκη, αφενός για να μείνει σε απόσταση από τις θέσεις των πλέι-άουτ και αφετέρου για να αυξήσει τις πιθανότητες για είσοδο στην 8άδα, που ισοδυναμεί με συμμετοχή στα πλέι-οφ.

Τέλος, ο ουραγός Ηρακλής Πύργου, που προέρχεται από καλή εμφάνιση κόντρα στο Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας, παίζει στις 8μ.μ. στην Πάτρα με αντίπαλο την Ε.Α.Π. που είναι 7η με 12 νίκες-12 ήττες.

Το σημερινό πρόγραμμα

8μ.μ.: Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας-Νέοι Γλαύκου

8μ.μ.: Ε.Α. Πατρών-Γ.Ε.Π. Ηρακλής

8μ.μ.: Αραχωβίτικα-Γαλήνη

8μ.μ.: Ε.Α. Παραλίας-Α.Ε. Αγυιάς

8μ.μ.: Α.Ο. Δύμης-Α.Ε. Ροϊτίκων

9μ.μ.: Ολυμπιάδα-Α.Ε. Βαρθολομιού

9μ.μ.: Απολλωνιάδα-Κεραυνός Αιγίου


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot