FOLLOW US: facebook twitter

Α1 ΕΣΚΑΗ: Ηλειακό ντέρμπι σήμερα στη Γαστούνη

Ημερομηνία: 11-12-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Δέκατη αγωνιστική σήμερα  στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ και στις 6.30μ.μ., στο Κλειστό της Γαστούνης, θα διεξαχθεί το ηλειακό ντέρμπι ανάμεσα στην Α.Ε. Βαρθολομιού και το Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας. Η Α.Ε. Βαρθολομιού του Σάκη Καρύδα παίζει με την πλάτη στον τοίχο καθώς με 2 νίκες-7 ήττες έχει υποχωρήσει στην προτελευταία θέση και θέλει απαραιτήτως τη νίκη για να αναπνεύσει βαθμολογικά. Το Σ.Ε.Φ.Α. του Δημήτρη Φωτόπουλου είναι σαφώς πιο άνετο με 5 νίκες-4 ήττες και ισοβαθμεί στην 5η θέση με Ολυμπιάδα και Ε.Α. Παραλίας, με στόχο να μείνει στην πρώτη οχτάδα που ισοδυναμεί με συμμετοχή στα πλέι-οφ. Το ντέρμπι θα σφυρίξουν οι Καρακάσης, Λιαρομμάτης, Πλέγας.

Η τρίτη ηλειακή ομάδα της κατηγορίας, ο νεανικός Ηρακλής του Τάσου Σκίπη υποδέχεται στις 8μ.μ., στο Κλειστό του Πύργου, την επίσης νεανική Απολλωνιάδα, με στόχο την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι θα σφυρίξουν οι Γεράνιος, Πλέγας, Διαμαντή.

To σημερινό πρόγραμμα

6.30μ.μ.: Α.Ε. Βαρθολομιού – Σ.Ε.Φ.Α.

8μ.μ.: Ηρακλής -Απολλωνιάδα

8μ.μ.: Α.Ε. Ροϊτίκων- Ε.Α. Πατρών

8μ.μ.: Α.Ο. Δύμης -Ολυμπιάδα

8.30μ.μ.: Α.Ε. Αγυιάς-Αραχωβίτικα

8.30μ.μ.: Κεραυνός Αιγίου- Γαλήνη

9.30μ.μ.: Νέοι Γλαύκου -Ε.Α. Παραλίας

*Αμέσως μετά το ηλειακό ντέρμπι στο Κλειστό της Γαστούνης, στις 8.30μ.μ., θα διεξαχθεί ο αγώνας του Αιγέα Γαστούνης με τη Νίκη Προαστείου, για την 10η αγωνιστική της Α2 ΕΣΚΑΗ.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot