FOLLOW US: facebook twitter

Α1 DUOMO-MONK: Ξανά αντιμέτωποι Πανηλειακός και Ξενοφών-Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Ημερομηνία: 25-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Τέταρτη αγωνιστική το Σαββατοκύριακο στην Α1 DUOMO-MONK και το ματς που ξεχωρίζει είναι το μεγάλο ντέρμπι του 1ου Ομίλου ανάμεσα στον Πανηλειακό και τον Ξενοφώντα, την Κυριακή στις 3μ.μ., στο Στάδιο Πύργου. Με νωπές τις μνήμες από την μεταξύ τους αναμέτρηση την περασμένη Δευτέρα για το Κύπελλο Ηλείας, με τον Πανηλειακό να υπερισχύει και να παίρνει την πρόκριση (2-0), οι δύο ομάδες ερίζουν για τη νίκη, με απώτερο σκοπό την πρωτιά στον όμιλο. Ο Πανηλειακός είναι 1ος με 9 βαθμούς (τρία στα τρία) και ο Ξενοφών 2ος με 7 (δύο νίκες-1 ισοπαλία). Σε περίπτωση νίκης ο Πανηλειακός θα καπαρώσει από νωρίς την πρωτιά, ενώ ο Ξενοφών θα παίξει τα… ρέστα του για να προσπεράσει στην βαθμολογία τους «ερυθρόλευκους» του Πύργου και να ελπίζει στην 1η θέση.

Μια μέρα νωρίτερα, το Σάββατο στο Ενωσιακό, θα διεξαχθεί το πυργιώτικο ντέρμπι ανάμεσα στην Θύελλα και τον Πέλοπα. Η Θύελλα έχει ένα βαθμό, ο Πέλοπας δύο και αμφότερες θέλουν να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις του 1ου Ομίλου. Την ίδια μέρα στο Καλλίκωμο, ο Κεραυνός Βρίνας θα υποδεχτεί τον Πέλοπα Πελοπίου σε άλλη μια μάχη παραμονής. Τέλος, την Κυριακή στο Γούμερο, η Ολυμπιάδα περιμένει τον Αλφειό, σε μια δυνατή μονομαχία, με τις δύο ομάδες να έχουν διαφορετικούς στόχους…

 

Ματς με φαβορί στον 2ο Όμιλο

Στον 2ο Όμιλο, οι αναμετρήσεις έχουν ξεκάθαρα φαβορί. Το Σάββατο, η Νίκη Τραγανού που ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, πάει στη Μανωλάδα για να αντιμετωπίσει την Προοδευτική, που είναι αδύναμη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Την Κυριακή, ο Αστέρας Αμαλιάδας, που παρά τα προβλήματα, έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, διαθέτοντας πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, υποδέχεται την νεανική και αξιόμαχη Δάφνη Ανδραβίδας. Τέλος, ο φιλόδοξος φέτος Ηλειακός Βαρθολομιού, η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής, θα αντιμετωπίσει στην έδρα του τον πάντα υπολογίσιμο Ολυμπιακό Σαβαλίων. Ρεπό στον 2ο Όμιλο έχει η Δόξα Ν.Μανωλάδας.

To πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής


1ος Όμιλος

Σάββατο 27/11-Ώρα 3μ.μ.

Θύελλα-Πέλοπας
Κεραυνός-Πελόπιο

Κυριακή 28/11-Ώρα 3μ.μ.

Πανηλειακός-Ξενοφών
Ολυμπιάδα-Αλφειός

2ος Όμιλος
Σάββατο 27/11-Ώρα 3μ.μ.
Προοδευτική-Νίκη Τραγανού

Κυριακή 28/11-Ώρα 3μ.μ.
Αστέρας-Δάφνη

Ηλειακός Β.-Ολυμπιακός Σ.

Ρεπό: Δόξα Ν.Μ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος