FOLLOW US: facebook twitter

Α1 DEDALOS SECURITY: Καράμπελας με διαφορά!

Ημερομηνία: 24-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”99002″ img_size=”full”][vc_column_text]

Οι πρώτοι σκόρερς μετά από 4 αγωνιστικές

 

Του Κώστα Πλιάγκου

 

4 αγωνιστικές έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Α1 DEDALOS SECURITY και ο Νίκος Καράμπελας του Αίαντα Γαστούνης σκοράρει καρά ριπάς και είναι μακράν ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με 8 γκολ. Ο 24χρονος επιθετικός πέτυχε τρία γκολ στην πρεμιέρα με την Προοδευτική, άλλα τρία με τον Ολυμπιακό Σαβαλίων και δύο με τον Αλφειό, ενώ δεν είχε αγωνιστεί στο Λαντζόι με την Ολυμπιάδα, λόγω τραυματισμού (την 3η αγωνιστική). Δηλαδή, 8 γκολ σε 3 αγώνες!

Ακολουθεί στον πίνακα των σκόρερς ο εξαιρετικός μέσος της Νίκης Τραγανού, Λευτέρης Βατσής, με 4 γκολ, έχοντας σκοράρει και στους 4 μέχρι στιγμής αγώνες των «μπλε» και ο αξιόπιστος Χρήστος Γεωργόπουλος της Δόξας Ν.Μανολάδας, επίσης με 4 γκολ.

Οι πρώτοι σκόρερς

8 γκολ: Καράμπελας (Αίας Γαστούνης).

4 γκολ: Βατσής (Νίκη Τραγανού), Γεωργόπουλος (Δόξα Ν. Μανολάδας).

3 γκολ: Μιλοσέσκι (Ξενοφών Κρεστένων), Μπουρλάκης (Δόξα Ν. Μανολάδας), Χ. Κανελλόπουλος (Πέλοπας Πύργου),  Κόσκορης (ΑΠΟ Κουρτεσίου).

2 γκολ: Σταθάτος (Αίας Γαστούνης), Μούτσος, Π. Κωνσταντόπουλος (Ξενοφών Κρεστένων), Αγριδιώτης (Αλφειός Επιταλίου), Έλιοτ (Αστέρας Αμαλιάδας), Δ. Νικολόπουλος, Δ. Στροφύλλας (Ολυμπιάδα Γουμέρου), Κακόγιαννος, Π. Στροφύλλας (Πέλοπας Πελοπίου),  Ραυτόπουλος (Ηλειακός Βαρθολομιού).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot