FOLLOW US: facebook twitter

Α1 DEDALOS SECURITY: Η πιθανή διάρθρωση τη νέα σεζόν

Ημερομηνία: 04-05-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μετά την απόφαση της ΕΠΟ για οριστική διακοπή των τοπικών ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και επικύρωση της βαθμολογίας, ο Αίας Γαστούνης παίρνει την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, ως πρώτος της βαθμολογίας.

Από κει και πέρα, κάθε ΕΠΣΗ έχει τη δυνατότητα να τροποποιήσει την προκήρυξη, σύμφωνα με τη νομοθετική ρύθμιση που έχει υποβάλει ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Αυτό σημαίνει ότι κάθε Ένωση μπορεί να πάρει όποια απόφαση θέλει σχετικά με την άνοδο και τον υποβιβασμό και γενικότερα τη διάρθρωση των κατηγοριών.

Με βάση πάντως τη φετινή προκήρυξη, αν δεν αλλάξει αυτή, και στην περίπτωση που Πανηλειακός και Ολυμπιακός Ζαχάρως υποβιβαστούν από τη Γ΄ Εθνική, κάτι που φαντάζει ως το πιθανότερο σενάριο καθώς απέμεναν τρεις αγωνιστικές στον 7ο Όμιλο και είχαν υποβιβαστεί και μαθηματικά, τότε θα υποβιβαστούν από την Α1 Κατηγορία τρεις ομάδες και θα προβιβαστούν από την Α2 δύο ομάδες. Δηλαδή, θα πέσουν στην Α2 o Ν. Κόροιβος, το Πελόπιο και το Κουρτέσι και θα πάρουν την άνοδο οι δύο πρώτες της Α2, ο Ερμής Πλατάνου και η Θύελλα Καταραχίου.

Έτσι, η νέα Α1 Κατηγορία θα έχει τις εξής 14 ομάδες:

Ολυμπιακός Ζαχ.

Πανηλειακός

Δόξα Ν.Μ.

Ξενοφών

Νίκη Τραγανού

Αλφειός

Ολυμπιακός Σαβ.

Αστέρας

Προοδευτική

Πέλοπας

Ηλειακός Β.

Ολυμπιάδα

Ερμής Πλ.

Θύελλα Καταρ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος