FOLLOW US: facebook twitter

Α1 DEDALOS: Ασταμάτητη η Δόξα-Μεγάλη νίκη τα Σαβάλια-Τρίποντα για Αλφειό, Τραγανό, Βαρθολομιό, Κουρτέσι

Ημερομηνία: 29-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”99210″ img_size=”full”][vc_column_text]Η Δόξα Ν.Μανολάδας συνέχισε την προέλασή της στα γήπεδα της Α1 DEDALOS SECURITY κερδίζοντας και τον Πέλοπα Πύργου με 2-0 και κάνοντας το 5 στα 5. Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων πήρε με εμφατικό τρόπο τη ρεβάνς για το χαμένο Σούπερ Καπ κόντρα στον Ξενοφώντα, νικώντας τον με 3-0. Νέο τρίποντο για τον Αλφειό στο ματς με την Ολυμπιάδα, ευρεία επικράτηση του Ηλειακού Βαρθολομιού κόντρα στο Πελόπιο, πρώτη νίκη για Τραγανό επί της Προοδευτικής και για Κουρτέσι με αντίπαλο το Ν. Κόροιβο. Πιο αναλυτικά τα ματς…

 

Δόξα Ν.Μ.-Πέλοπας 2-0

Η Δόξα καθάρισε από το α΄ ημίχρονο το ματς με τον Πέλοπα, το Σάββατο κι έφτασε στο 5 στα 5. Άνοιξε το σκορ στο 13΄ με σουτ έξω από την περιοχή του Παπαδάτου, και στο 24΄ ο Παναγόπουλος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Ο Πέλοπας  ήταν άτυχος καθώς έχασε νωρίς δύο ποδοσφαιριστές που έγιναν αναγκαστική αλλαγή (Παπαγεωργίου στο 15΄, Βαγγέλης Πλατής στο 20΄). Σκόραρε πάντως στο 58΄ με τον Μπαχούρο, αλλά το γκολ ακυρώθηκε -πιθανότατα λανθασμένα-ως οφσάιντ.

Ολυμπιακός Σαβαλίων-Ξενοφών  3-0

Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων με τρία γκολ στο β΄ ημίχρονο νίκησε τον Ξενοφώντα.  Άνοιξε το σκορ στο 50΄ με πλασέ του Κολτσίδα και στο 60΄ είχαμε δυο αποβολές, μια για κάθε ομάδα, καθώς αποβλήθηκαν οι Γεωργίου, Γκρίλλας, επειδή διαπληκτίστηκαν. Στο 75΄ ο Κολτσίδας ξανά, με πλασέ, έκανε το 2-0  και στο 80΄ ο Ξενοφών κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Μούτσος, αλλά απέκρουσε ο Κόλλιας. Στο 85΄ ο Γιαννακόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

 

Αλφειός-Ολυμπιάδα 2-0

Ο Αλφειός με δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα έκαμψε την αντίσταση της Ολυμπιάδας. Στο 77΄, από φάουλ του Λιαμπότη, ο Αγριδιώτης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 86΄, από ατομική προσπάθεια και ανατροπή του Αβραμόπουλου, ο Αλφειός κέρδισε πέναλτι για το οποίο διαμαρτυρήθηκε η Ολυμπιάδα. Το εκτέλεσε ο Μάζης κι έκανε το 2-0.

 

Νίκη Τραγανού-Προοδευτική 2-0

Την πρώτη της νίκη σημείωσε η Νίκη Τραγανού, με αντίπαλο την Προοδευτική, που συνεχίζει χωρίς βαθμό, με δυο τέρματα του 17χρονου Ανδρέα Παπαβασιλείου. Η ομάδα του Θοδωρή Λούρμπα, προηγήθηκε στο 29΄ από κάθετη του Βατσή στον Παπαβασιλείου και διπλασίασε τα τέρματά της στο 60΄ με το νεαρό επιθετικό από ασίστ του Καλογερόπουλου.

 

Ηλειακός Β.-Πελόπιο 6-1

Παράσταση για ένα ρόλο ήταν το ματς στο Βαρθολομιό. Η ομάδα του Μιχάλη Καλαρίτη προηγήθηκε γρήγορα με 2-0 στο 4΄ και στο 6΄ με τον Πέτρο Τσουκαλά και στο 44΄ ο αδερφός του, Σάκης Τσουκαλάς, σημείωσε το 3-0.

Το Πελόπιο μείωσε σε 3-1 στο 49’ με τον Στροφύλλα και στο 60΄ ο Σάκης Τσουκαλάς έκανε το 4-1. Στο 70΄ ο Ραυτόπουλος έκανε το 5-1, ο οποίος είχε δοκάρι στο 75΄ και στο 85΄ ο Κουλούρης έγραψε  το τελικό 6-1.

 

ΑΠΟ Κουρτεσίου-Ν. Κόροιβος  2-1

Την πρώτη του νίκη σημείωσε το Κουρτέσι, κόντρα στο Ν. Κόροιβο με σκορ 2-1. Προηγήθηκε στο 3΄ με τον Ανδρέα Κωστόπουλο και στο 46΄ έγινε το 2-0 με τον Ανδρέα Κόσκορη. Ο Ν. Κόροιβος μείωσε στο 77΄ με τον Σπηλιωτόπουλο.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot