FOLLOW US: facebook twitter

Α. Τρυφωνόπουλος: «Σε πρώτη φάση μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα»

Ημερομηνία: 16-10-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Πύργος F.C. Θύελλα πέρασε νικηφόρα από τη Ν. Μανωλάδα (0-2), χωρίς να εντυπωσιάσει, ενδιαφερόμενος πρωτίστως να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, όπως κι έκανε, ώστε να συνεχίσει να βρίσκεται μόνος πρώτος στην βαθμολογία. Κάθε ομάδα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, γνωρίζοντας πως ακόμα δεν είναι απολύτως έτοιμη, ρίχνει το βάρος στο αποτέλεσμα και το ίδιο πράττει και η Θύελλα, βάζοντας δικαίως σε δεύτερη μοίρα το θέαμα.

Αυτό τόνισε και στις δηλώσεις του μετά το ματς στον συνάδελφο Παναγιώτη Μάλλιο (thematch.gr), ο τεχνικός του Πύργος F.C. Θύελλα, Ανδρέας Τρυφωνόπουλος:  «Ο σχεδιασμός είναι να υπάρχουν αρκετές λύσεις στην ομάδα, διότι όπως είδατε και σήμερα αλλάξαμε αρκετούς παίκτες λόγω διαφόρων προβλημάτων. Είναι μια ομάδα που έχει χτιστεί για να πρωταγωνιστήσει, για να κατακτήσει όπως έχουμε πει από την πρώτη στιγμή το πρωτάθλημα, αλλά βήμα-βήμα και παιχνίδι-παιχνίδι. Είμαστε μια καινούρια ομάδα, έχουμε 25 καινούριους παίκτες και είναι πάρα πολύ δύσκολο μέσα σε δύο μήνες που έχουμε ξεκινήσει να μπορέσουμε να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Μέσα από τα παιχνίδια σιγά σιγά θα βελτιωθούμε και πέρα από το ότι σε όλους αρέσει το θέαμα, αυτό που μας ενδιαφέρει σε πρώτη φάση είναι το αποτέλεσμα».

Στην τοποθέτηση ότι η Δόξα θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει σε δύο καλές ευκαιρίες που είχε μετά το 0-1, ο Ανδρέας Τρυφωνόπουλος απάντησε: «Κι εμείς θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει δύο φάσεις και να ζητήσουμε κάτι παραπάνω ειδικά στο πρώτο λεπτό αλλά και στο β΄ ημίχρονο που έγιναν, αλλά δεν στεκόμαστε σε αυτά, εμείς έχουμε φτιάξει μια ομάδα να κερδίζει ακόμα και αυτές τις άτυχες στιγμές που μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε και τις αντιξοότητες».

Όσο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, είπε: «Προχωράμε βήμα-βήμα και παιχνίδι-παιχνίδι. Τρεις πόντους δίνει το σημερινό παιχνίδι, τρεις πόντους και το επόμενο. Ευχαριστούμε την Δόξα για την φιλοξενία, τον Αλέξη Γαλάνη για την πολύ καλή ομάδα που έχει φτιάξει και πραγματικά η Ν. Μανωλάδα είναι ένα γήπεδο που χαιρόμαστε να παίζουμε ποδόσφαιρο, με τον κόσμο που είναι κοντά στην ομάδα τους. Να συνεχίσουν κι αυτοί έτσι, είναι μια ομάδα που έχει την δική της ιστορία, όπως κι εμείς γράφουμε την δική μας ιστορία αυτή τη στιγμή».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot