FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας: Ντεμπούτο με θετικότατη εμφάνιση ο Τεφάνης-Από κοντά και ο Βασιλείου

Ημερομηνία: 02-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας παρά την πολύ άσχημη εμφάνιση κόντρα στον Εργοτέλη, είχε και ένα ελπιδοφόρο μήνυμα που στάλθηκε από τους μικρούς της ομάδας Νίκο Τεφάνη και Σωκράτη Βασιλείου, που πήραν χρόνο συμμετοχής στον κυριακάτικο αγώνα.

Όπως ενημέρωσε ο Α.Σ.Σ., ο Τεφάνης που δεν έχει κλείσει ακόμα τα 16 του χρόνια άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσαν οι προπονητές του και αγωνίστηκε με ωριμότητα για δέκα λεπτά στον αγώνα μένοντας αλάνθαστος, σκοράροντας δυο πόντους με 2/4 βολές και είχε άριστη αμυντική παρουσία.

Ο Νίκος Τεφάνης προέρχεται από την παραγωγική διαδικασία των Αστεριών Αμαλιάδας της Πρότυπης Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης όπου προπονούν οι Βασίλης Νιπεργιάλης, Βαγγέλης Κιούφης και από φέτος ο Ανδρέας Μπεκρής.

Ντεμπούτο επίσης είχαμε και για τον 15χρονο Σωκράτη Βασιλείου προερχόμενος και αυτός από τα Αστέρια Αμαλιάδας με εκρηκτική βελτίωση τον τελευταίο χρόνο. Αγωνίστηκε για τρία λεπτά σκοράροντας ένα πόντο με 1/2 βολές κατεβάζοντας και τρία ριμπάουντ.

Είναι δεδομένο ότι οι ευκαιρίες σε αυτά τα νέα παιδιά αλλά και άλλα που έρχονται όπως ο Γιώργος Πέππας που ήταν στην περσινή επιλογή των Ομοσπονδιακών προπονητών για το κλιμάκιο του Νότου της Εθνικής Under 15, θα συνεχίσουν να δίνονται σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος από τον Βασίλη Νιπεργιάλη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος